TORNAR

El Milà i Fontanals rep el certificat d'Excel·lència E2cat a Bellaterra

El document el lliura Qualicat, l’Associació Catalana per l’Excel·lència

ensenyament
Dimarts, 15 novembre 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'igualadí Institut Milà i Fontanals és des d'aquest dijous 10 de novembre un dels 19 centres que disposen dels certificats de l'Excel·lència E2cat. El títol reconeix l'augment i la qualitat de l'oferta formativa del centre igualadí. 

El passat dia 10 de novembre l'institut Milà i Fontanals va obtenir el certificat d'Excel·lència E2cat en el marc de la XIV Jornada per la Qualitat a l'ensenyament dels centres educatius, al campus de Bellaterra. El centre Milà i Fontanals porta ja més de deu anys amb certificats i treballant per a la millora contínua en els resultats educatius i la gestió de centre. Actualment compta amb la certificació ISO 9001/2008. Juan Manuel Linares Martín, director del centre i la coordinadora de qualitat, Rosa Maria Aymerich Sola van recollir el certificat oficial. L'anunci del reconeixement es va fer el passat mes de maig. El document el lliura Qualicat, l'Associació Catalana per l'Excel·lència.

L'acte de lliurament, el passat dijous a BellaterraL'institut Milà i Fontanals segueix en la línia de millora continua i d'innovació. Actualment ofereix 24 cicles formatius de 10 famílies professionals diferents i treballa per donar resposta a les necessitats formatives de la comarca evolucionant conforme ho fan aquestes, seguint sempre les premisses de qualitat i buscant l'excel·lència en cada un dels seus passos. Per obtenir la distinció, el centre va presentar una memòria on exposa els diferents eixos, com el lideratge, pla de seguretat. les accions en medi ambient o aprenentatge. Amb aquest reconeixement, l'Institut Milà i Fontanals, s'afegeix a la llista de centres certificats amb l'Excel·lència de Catalunya, que a dia avui conformen 19 centres en total.

L'e2cat és un model que vol atansar l'EFQM, model europeu d'excel·lència empreasarial al món educatiu. El Milà ja compta amb la certificació de qualitat  ISO 9001/2008. Treballar sota les premisses ISO ha fet que el centre hagi establert un sistema de gestió integrada que el fa únic a la seva categoría.


2 Comentaris

E

Eduard

Igualada

15 de novembre 2016.08:42h

Respondre

FELICITATS, per la distinció a la comunitat eductiva del MILÀ FONTANALS. Així es fa país, en benfici de tots plegats.

M

Margarida Folch

Igualada

15 de novembre 2016.08:27h

Respondre

N’he sigut alumna! Enhorabona!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.