TORNAR
PUBLICITAT

Els millors estudiants tenen premi

L’Ajuntament d’Igualada atorga 34 Premis a l’Excel·lència Acadèmica als millors estudiants de la ciutat

ensenyament
Dissabte, 30 desembre 2017. 00:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Ser un estudiant excel·lent té premi. Com a mínim, els d'Igualada, reben el reconeixement del seu Ajuntament. Els millors alumnes de Selectivitat, cicles formatius i graus universitaris de la capital de l'Anoia han rebut un guardó dotat amb mil euros.

 

 

La primera edició dels Premis a l’Excel·lència Acadèmica han distingit a: Alba Tort, Xavi Domínguez, Núria Rey, Míriam Andrada, Joan Ratera, Jordi Balcells, Judit Casanellas, Carla Bisbal, Marina Palau i Laia Corxet (Selectivitat);  Andrea Grados i Maria Farreras i per Clàudia Loredana i Fèlix Calvo (cicles formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior, respectivament); i Anna Tormo, Alba Compte, Anna Huerta, Roger Serra, Clara Puig, Jordi Elvira, Carla Vélez, Clàudia Estruch, Idoia Costa, Marina Garcia, Dara Borrega, Clara Quintana, Joaquim Font, Joaquim Muntané, Laia Costa, Marian Tormo, Gemma Tort, Núria Vicenç i Ariadna Pedraza (estudis universitaris).

Aquests joves estudiants premiats van respondre a la convocatòria oberta aquest any per porimera vegada per l'Ajuntament d'Igualada i han acreditat haver obtingut les millors qualificacions durant el curs 2016/17 en les proves de Selectivitat, en cicles formatius de Grau Mitjà, en cicles formatius de Grau Superior, en estudis en curs de Grau Universitari o en estudis ja finalitzats de Grau Universitari. Totes les candidatures rebudes han estat avaluades i validades per una comissió de selecció.

El lliurament dels premis es va dur a terme divendres 29 de desembre al vespre, a l'Ajuntament d'Igualada, amb la presència de la majoria de premiats, acompanyats de les seves famílies. També hi assistiren la tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica i Coneixement, Àngels Chacón, a regidora d’Ensenyament i Joventut, Patrícia Illa i l'alcalde d'Igualada, Marc Castells, que donà l’enhorabona a tots els premiats i recordà que “l’Ajuntament treballa per consolidar Igualada com una ciutat universitària de referència a Catalunya i com una ciutat que destaqui per la creació i el reconeixement del talent dels seus joves”.

Paral·lelament a aquests Premis a l’Excel·lència, l’Ajuntament d’Igualada també ha dut a terme enguany la primera convocatòria dels ajuts municipals per al pagament de la matrícula en estudis de postgraduació universitària, adreçats en aquest cas a estudiants de màster.

La creació d'aquests premis va generar, en el seu moment, les crítiques i rebuig per part de l'oposició.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.