TORNAR

El Postgrau de Direcció de RRHH acaba a Igualada amb els 13 primers diplomats

En aquest curs s’ha emprat la metodologia ’ad-hoc training emotions’

ensenyament
Divendres, 3 març 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'han impulsat conjuntament l'UEA i la Facultat de Psicologia de l'UB. Blai Paco, president de la patronal, afirma que "necessitem professionals ben formats i un perfil clau són els professionals de l'àrea de recursos humans que han d'ajudar a les empreses a captar i retenir el talent que tant necessari és dins de les organitzacions".

El passat divendres va tenir lloc la cerimònia de clausura del Postgrau en Direcció de Recursos Humans, una formació coordinada per la UEA i la Facultat de Psicologia de l'UB, amb la col·laboració de l'Ajuntament i el Campus Universitari. Hi han participat 13 alumnes, tots de sectors molt heterogenis, que van rebre el diploma acreditatiu d'haver superat el curs. Tant els alumnes com els diferents professors que han impartit els mòduls han destacat el bon ambient que s'ha generat entre els participants. L'organització valora el fet que els alumnes han notat positivament la metodologia de treball i que s'ha creat "un grup molt cohesionat, fet que ha ajudat a poder treballar de forma molt adequada aquells mòduls que demanen una forta implicació emocional".

La promoció d'aquest postgrau, de 13 persones, amb el diplomaEls alumnes ressalten la innovadora metodologia de treball que s'ha aplicat al llarg de tot el postgrau: l'Ad-Hoc Training Emotions, un mètode que busca la reflexió individual i col·lectiva a través de l'observació, la conducció de grups de treball, i el feedback. "M'ha semblat excel·lent el treball d'autoconeixement i desenvolupament de competències personals que he pogut fer, una eina molt valuosa per al creixement personal i professional", comenta una de les alumnes. També mostren la satisfacció per la professionalitat de tot el professorat, la seva disponibilitat envers els alumnes, i el fet d'haver pogut cursar un postgrau com aquest a Igualada.

En l'acte de clausura el president de la UEA, Blai Paco, va afirmar que "l'Anoia necessita professionals ben formats i un perfil clau són els professionals de l'àrea de recursos humans que han d'ajudar a les empreses a captar i retenir el talent que tant necessari és dins de les organitzacions". L'èxit d'aquesta primera edició del Postgrau, anima a la Unió Empresarial de l'Anoia a seguir apostant per apropar a la comarca i als seus professionals la formació executiva de qualitat, dotant de coneixements i experiències pràctiques als gerents i comandaments intermedis de les empreses i fer-les així més competitives, professionalitzades i amb més recursos per saber gestionar els canvis als que cada dia s'han d'enfrontar.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.