TORNAR

4427 corredors participen en la 40a Cursa Popular d'Igualada

Albert Moreno i Anna Noguera, guanyadors absoluts

esports
Diumenge, 21 octubre 2018. 21:17. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els atletes del CAI, Albert Moreno i Anna Noguera, han estat els vencedors absoluts de la Cursa Popular d'Igualada, que enguany ha arribat a la seva 40a edició. Un total de 4427 corredors han participat en els dos recoreguts de la cursa, un de 5 quilòmetres i un segon, de caire familiar, d'1,6 quilòmetres de traçat, que han tingut el Parc Central com a punt de sortida i d'arribada. 

Albert Moreno del Club Atlètic Igualada (CAI), amb un temps de 15:33, ha estat el vencedor del recorregut A, sobre un traçat de 5 quilòmetres i amb 2.334 corredors; mentre que en categoria femenina, la victòria ha estat per a Anna Noguera (CAI), amb un registre final de 17:53.

També s’ha disputat la cursa B, amb 2.093 participants i amb un traçat d’1,6 quilòmetres, adreçat als més petits i i les famílies. En acabar, s’han lliurat els trofeus als vencedors de les diferents categories i als centres escolars amb més participació.

La cursa ha estat possible gràcies a l'organització del departament d’Esports de l'Ajuntament d'Igualada i del Consell Esportiu de l’Anoia, a la col·laboració d'Aigua de Rigat, Cal Font Wellness Centre, Tuga Active Wear, Carrefour Igualada, Stikets, Tres Unces, Esquaix Igualada, Anima'ns Grup, l'equipament Juvenil La Kaserna i la Universitat de Lleida. Ha tingut també el suport de la Diputació de Barcelona i de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i el patrocini de BBVA - Creant Oportunitats. Novament, l’empresa AquaSOS destinarà mig euro per cada participant a un projecte de caire solidari.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.