Uns 90 jugadors prenen part en el Memorial José Sánchez, a Vilanova

Durant aquesta edició es va tenir un record per a Asensio Sánchez

Dijous, 20 juliol 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El futbol a set, una modalitat molt practicada en les categories formatives, guanya cada dia més adeptes. En el cas vilanoví, el Memorial José Sánchez és ja una tradició des de fa tres dècades, amb partits en categoria infantil, cadet i aleví.

Aquest any van ser 11 els equips de categories Aleví, Infantil i Cadet que van ser en el 31è Torneig Memorial José Sánchez de Futbol a set. La competició, convertida ja en un referent a la comarca, es va disputar al camp de futbol de Can Titó i aplegava 90 jugadors entre els 12 i els 16 anys. Van ser cinc dies de competició, dividits en quatre jornades de lliga, amb una darrera jornada dedicada a les eliminatòries i fase final. Com és habitual, es va tancar el torneig amb la tradicional remullada, el lliurament de premis i un refrigeri de cloenda amb tots els jugadors que han pres part en el torneig.

Aquesta edició va servir per homenatjar Asensio Sánchez, amb presència de la famíliaLa família Sánchez va participar del lliurament dels premis que aquest any va tenir un record especial per a Asensio Sánchez, que ens va deixar l'any passat. Els campions d'aquesta edició van ser, en categoria alevina, l'equip Granada que es va imposar per 3 a 0 en la final contra La estrella oscura, equip que va rebre premi al segon classificat. En l'apartat infantil, els Bim Boys van remuntar una final que perdien 2-0 per acabar empatant i decidir el títol contra els All Star en la tanda de penals. Tot i la èpica remuntada dels Bim Boys no van poder endur-se el títol de campions, ja que els All Star es van imposar en la tanda de penals, aconseguint ser els merescuts campions de la categoria Infantil.  A la categoria Cadet, les finals van enfrontar Els Germans contra els Shalketemeto en una disputada final que va acabar-se amb un empat a 1. Finalment es va resoldre a favor d'Els Germans a la tanda de penals.