L'Almacelles desfà un Igualada sense sort de cara al gol

Els blaus són ara a 11 punts de la promoció d’ascens i en queden 21 per disputar

Dilluns, 9 abril 2018. 12:00. Redacció AnoiaDiari.

El darrer mes i mig de l'Igualada està sent per oblidar, amb un equip que no treu rèdit del seu bon tracte a la pilota. A Almacelles, l'EFAC va ser molt més efectiu que els homes de Josep-Vicenç Mestre.

Els blaus no van tenir opció contra un tercer classificat (ara ja segon) que no volia perdre el tren de l'ascens. A terres de Ponent, l'equip anoienc va ser desarticulat per un EFAC Almacelles molt més efectiu i que va tenir la sort de cara des del principi. Un gol d'Òscar Canadell força matiner, al minut 8, va situar als nois de Josep-Vicenç Mestre en una situació incòmoda que no van poder capgirar.

L'Igualada va portar el pes del partit, sense sort, a Almacelles FOTO: Ràdio IgualadaAmb l'arma dels contracops, els lleidatans van saber fer mal a uns blaus que no aprofitaven el seu futbol control. Un segon gol, també vingut d'una contra, al minut 23 va torpedinar bona part del guió dels anoiencs, que van marxar al descans amb el 2 a 0. Tornats del vestidor, els igualadins van firmar els seus millors minuts, amb el seu futbol control que no es va poder traduir en cap ocasió decisiva. Els blaus van pagar la manca d'encert, mentre que l'equip local, ben situat a darrere, esperava el seu moment per rematar la contesa. Al minut 87, per acabar d'enterrar les esperances de l'Igualada, Carles Barco culminava un contraatac i posava el 3 a 0.

Malgrat marxar de buit d'Almacelles, l'equip igualadí és en setena posició, amb 40 punts. Li queden 21 punts per disputar i la promoció és gairebé inabastable (ara la marca l'Almacelles, precisament, que té 51 punts amb un partit menys). La setmana que ve, nou desplaçament cap a l'oest de Catalunya, en aquesta ocasió contra un equip de la zona mitjana, el Balaguer.