Anna Noguera conquereix el bronze a la Ironman 70.3 de Lanzarote

En el tram de mitja marató va guanyar terreny i fins i tot va optar a més

Dijous, 11 octubre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'any passat havia quedat cinquena i afrontava la prova motivada per escalar i millorar aquella posició. I la igualadina no va fallar: Noguera pujava al podi després d'una prova duríssima.

La triatleta igualadina Anna Noguera, que ja és bicampiona estatal de mitja i llarga distància, va acabar tercera a Lanzarote el passat dissabte, a la Ironman 70.3. L'anoienca havia de desafiar el potencial de l'austríaca Bea Weiss, que anava primera a la prova de natació, de 1.900 metres. La triatleta del CAI va acabar aquest tram en quarta posició.

Noguera, durant la prova de bicicleta FOTO:TriatlonwebEra el torn de la bicicleta, uns inacabables 90 quilòmetres. Noguera es mantenia en la lluita pel podi i finalitzava el tram en cinquè lloc, a set minuts de la primera. El primer lloc, fins aleshores per a Weiss, va trobar una nova competidora, Lucy Gossage. En la cursa a peu, la igualadina va guanyar terreny. Weiss cedia, Gossage aconseguia el primer lloc i entraven a competir pels altres dos llocs del podi l'alemanya Jenny Schulz i Anna Noguera.

Al final, bon sabor de boca per a l'anoienca, a poc més de quatre minuts de la vencedora. Va emplear 4 hores 32 minuts i 10 segons, repartits en 28:44 per la natació; 2:31:57 la bicicleta i la mitja marató en 1:27:28.