Els atletes del CAI, classificats pel Campionat de Catalunya de Clubs

La resta d'equips van fer molt bon paper al Prat

Dimarts, 15 maig 2012. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
Els atletes masculins del CA Igualada Petromiralles van assolir el passat dissabte a la tarda, a l’Estadi del Congost de Manresa, una molt destacada 5a posició en la Jornada Final ‘A de la Lliga Catalana de 1a Categoria masculina. En l’encontre masculí, els anoiencs s’enfrontaren als conjunts classificats entre els llocs 1r al 4t de la 1a fase en els grups respectius. Els anoiencs assoliren la classificació pel Campionat de Catalunya de Clubs del proper 27 de maig.

Les benjamines es van proclamar campiones de Catalunya

Individualment van sobresortir dins de la brillant actuació general dels atletes del CAI, les grans victòries del barceloní Roger Vila, 1r en els 1.500m llisos amb 4’07”87, i que era també 7è en els 400m llisos amb 51”38, i del marxador Javier González Cobacho, guanyador en els 5km marxa, amb 22’49”95.

Van sobresortir també les actuacions de Marc Sànchez, 2n en salt d'alçada amb 1,95m, a més del 5è lloc en 110m tanques amb 16”31, i de Santi Ramos, 2n en salt de llargada amb marca personal de 6,37m, i 6è en 110m tanques amb 16”41. Del relleu del CAI 4x400m format per Albert Hernàndez, Jaume Marín, Ferran Pau i Marc Moreno, també 2ns amb 3’33”74, en una magnífica actuació d'aquests atletes.

Bon paper de les noies del CAI

El passat diumenge a la tarda es va dur a terme a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona, la Final ‘A’ de la Lliga Catalana d’Atletisme de 1a Categoria femenina, amb organització de l'AA Catalunya.

Hi va participar l’equip femení del CAI Petromiralles, amb una sensacional actuació, classificant-se en 3a posició amb 340,5 punts. Les noies del CAI Petromiralles, que van classificar-se pel Campionat Català de Clubs del 27 de maig.

Les anoienques, que es sobreposaren a algunes baixes en la seva formació, van completar una pletòrica actuació, sobresortint individualment les actuacions de la vilanovina Ariadna Ramos, doble guanyadora en els 100m tanques, amb marca personal de 14”61, i en el triple salt, amb 12,17m, de la pierenca Sheila García, guanyadora en salt de llargada amb 5,23 m., i 2a en 100m llisos amb marca personal de 12”54, d'Èlia Pascual, guanyadora en javelina amb 48,71m i 5a en martell amb 32,91m, rècord d'Igualada, i de la marxadora Ester Montaner, guanyadora en els 5km marxa amb 26’13”20, en grans actuacions de totes aquestes atletes.

La resta de categories, al Prat de Llobregat

D’altra banda, els cadets del CAI Petromiralles es van proclamar sots campions de Catalunya al Prat de Llobregat, mentre que els alevins van fer bronze en la mateixa competició. Pel que fa a l’equip benjamí femení van aconseguir l’or, sent campiones de Catalunya de la seva categoria.