Els blaus comencen l'any amb victòria contra el seu ex entrenador

Un gol a cada part permeten al CF Igualada superar a un Tortosa ambiciós

Dimarts, 9 gener 2018. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

Les Comes rebia al Tortosa de Dani Gimeno aquest diumenge després de Reis. El CF Igualada despatxava amb un 2 a 0 als ebrencs, en bona part perquè va treure rèdit d'un gol matiner.

L'equip igualadí tornava de vacances amb la intenció d'aconseguir la tercera victòria consecutiva. Un partit que es va cimentar en començar de la millor manera. Al minut 5, Fran va "caçar" una pilota morta dins l'àrea per a inaugurar el marcador. El gol, lluny d'encendre el partit, el va adormir. Molts minuts on la pilota es concentrava al mig del camp i els porters tenien poca feina. Anaven passant els minuts i, tan sols en una jugada aïllada, el Tortosa va poder fer un pal, després d'una gran aturada de Dani Lledó . El partit va anar al descans amb l'1-0.

Una de les accions de Seydou a la segona partA la represa, la tendència continuava, però amb més intensitat. En aquesta situació, Fran va desaprofitar una gran ocasió per a sentenciar el partit, quan anava sol a porteria acompanyat de Seydou. La contesa embogia i el gol podia caure per ambdues bandes. Seydou va tenir un mà a mà amb el porter visitant, que el mateix guardameta va saber aturar. S'esgotaven els minuts i el Tortosa va tenir una gran ocasió per a igualar el partit: un cop de cap que es va estavellar al travesser. Per contra, al minut 78, Doblas va aprofitat un refús del porter del Tortosa per deixar l'enfrontament sentenciat (2-0).

Amb aquesta diana, l'Igualada va saber adormir el partit, amb possessions llargues. Durant els 90 minuts, el Tortosa dirigit per un vell amic, Dani Gimeno, va ser un rival molt digne. Amb aquests tres punts, l'equip de Josep-Vicenç Mestre segueix a la sisena posició amb 27 punts. Diumenge vinent, els blaus es desplacen a terra ferma, per a jugar contra el Lleida B, a les 12.