Els blaus se situen quarts després de golejar el Balaguer a domicili

L’equip anoienc té ara 38 punts i és a tres de la promoció d’ascens

Dilluns, 18 febrer 2019. 12:45. Redacció AnoiaDiari.

Somniar en la promoció torna a ser un dret de l'Igualada. I més després de resoldre amb contundència el partit al camp del Balaguer, per 0 a 3, cosa que els situa a tres punts de la Montañesa, segon a la taula.

El CF Igualada va sumar la quarta victòria consecutiva a Balaguer. Els homes de Mohamed el Yagoubi van fer gala del seu joc ofensiu i es van desfer de l'equip local. S'enfrontaven al cuer de la categoria i van guanyar per zero a tres, amb tres dianes a la represa, una de Carlos Simón, que va obrir el marcador, i les altres dues de Gerard Llobet. Ara, són quarts, amb 38 punts. A tres de la promoció.

Els igualadins, defensant una de les aproximacions del Balaguer, en aquest darrer partitEl partit va estar molt obert des del primer moment. Els igualadins van comptar amb nombroses ocasions, però eren avortades pel porter local. Vestits de groc per a l'ocasió, els anoiencs van tenir per mà, amb Carlos Simón i Martí Just, marxar al descans amb avantatge, però no hi va haver cap retribució en aquests primers 45 minuts i el Balaguer també va insistir en els minuts finals. Al descans, continuava el zero a zero.

Ja a la represa, tot va canviar de mig a mig. Era el minut 50 quan -assistit per Llobet- Carlos Simón obria el marcador. Dos minuts després, a partir d'una recuperació al mig del camp, era Llobet el qui marcava i encarrilava el matx. El Balaguer no havia abaixat pas els braços i va tenir una oportunitat que Ribera va frenar. I en el contracop següent, apareixia Llobet de nou per fer el 0-3.

Encara es va poder ampliar el marcador en un final de partit on la tensió es va esfumar. Els homes de Moha fins i tot podrien haver sumat algun gol més. Amb els tres punts al sac, l'equip pensa ara ja en el Vista Alegre, el proper rival que rebrà a casa, amb l'objectiu de guanyar i seguir escalant a la classificació.