PUBLICITAT

Els blaus suen per retrobar la victòria contra el segon classificat

L’Almacelles va remuntar dos gols, però els igualadins es van imposar al final

Dimecres, 8 novembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Un partit resolt al minut 89, amb un menys i amb gol decisiu del capità. Aquest és el resum -tan cert com incomplet- d'un partit dels que fan afició, el que va guanyar el CF Igualada contra l'Almacelles.

Els igualadins van tornar al camí de la victòria (3-2) contra un Almacelles, segon classificat, que no es va donar fins l'últim minut. Sens dubte, els lleidatans són el millor equip que ha passat per Les Comes. Per això, els anoiencs van sortir d'allò més endollats. La clau va ser aquesta i començar guanyant: tot i el bon posicionament dels lleidatans, ben aviat, mitjançant una gran jugada col·lectiva, Doblas rematava i el refús el pescava Güell per a avançar els blaus en el marcador (minut 14). El matx es posava allà on volien els jugadors de Dani Gimeno, ja que el rival no podia endarrerir línies.

La qualitat de l'Almacelles es va deixar veure per Les Comes, però seria de nou l'equip local que per mitjà d'Èric que firmava el segon gol al minut 36 gràcies a una passada de Doblas. Els blaus tenien una distància còmode i l'enfrontament estava en la situació idònia pels anoiencs. El partit es va dormir i quan tot feia pensar que el resultat al descans seria de 2-0, una falta a la frontal de l'àrea va significar el 2-1. El matx arribava a l'equador amb un resultat molt ajustat, i amb un gol psicològic, d'aquells que poden fer mal.

L'Almacelles va sortir molt més intens i l'Igualada va patir. Sobretot, per la manca de contundència. Per si no fos prou, van jugar tota la represa amb un jugador menys per doble amonestació a Anderson. Amb els nervis a flor de pell, al minut 85, en un còrner, l'Almacelles va aconseguir empatar el partit. Però a Igualada els partits no s'acaben fins que xiula l'àrbitre, i al minut 89, després d'un seguit de rebots, el capità Baraldés va culminar un nou triomf èpic.