Els blaus sumen els primers tres punts a domicili contra el Jesús i Maria

El llarg viatge a Deltebre, profitós per al CFI

Dilluns, 26 setembre 2016. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

El CF Igualada va emportar-se els tres punts del camp del Jesús i Maria, aquest passat dissabte. La primera victòria de la temporada es va produir en aquesta visita a Deltebre, on els anoiencs van imposar-se als darrers minuts de joc.

El conjunt que dirigeix Ton Mayor va jugar aquest dissabte a Jesús i María , després d'un viatge de més de dues hores cap a Terres de l'Ebre. Amb una tornada tan llarga, sempre és millor tornar amb els tres punts al sarró i així va ser. Això en un camp molt difícil, atès les petites dimensions del terreny de joc del Jesús i Maria, que provoquen que l'equip local pressioni amb un joc molt directe i no deixi jugar a l'equip contrari. El matx va concloure amb un 0 a 2.

Els blaus van guanyar a terres ebrenquesEl guió estava escrit, i no decebria a ningú: els blaus, molt superiors tècnicament, van haver de posar serietat defensiva, seny i treball al mig camp, i pressió ofensiva. En un camp on els petits errors es paguen molt cars, el CF Igualada havia de fer les coses bé. A la primera part les defenses van ser superiors a les davanteres i no hi va haver clares ocasions de gol. A la segona part, el Jesús i María va posar més gas, moltes vegades al límit. Fruit d'aquesta intensitat van quedar amb 10 homes per una expulsió directa. Però ni amb 10 van perdre les ganes de que els tres punts es quedessin al Delta. Els locals, avançada la segona part van disposar d'una clara i immillorable ocasió de gol, que el debutant Cesc va avortar. I va començar llavors la reacció blava. Al minut 85, Isidre, aprofitant el rebuig d'un còrner, feia el 0 a 1. Al minut 90, amb un Jesús i María bolcat per cercar l'empat, Pau Vidal robava una pilota al mig del camp que va transformar en el segon gol.