Les blaves cauen a la represa contra el Pardinyes

La bona primera part del CFI Femení, sense recompensa

Dijous, 23 novembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El CF Igualada va tornar de buit per l'A-2 des de Terres de Lleida en el partit de la jornada 10 de Segona Femenina. Malgrat una primera part notable, les anoienques van sucumbir a la represa (3-1).

El conjunt igualadí no va poder arrencar cap punt contra el Pardinyes, després de patir una remuntada a la segona part. Les blaves van firmar un bon inici, on van prioritzar el joc directe i les accions a pilota aturada per fer mal al rival. La intensitat que van aplicar va predominar durant la primera part. Tots aquests factors van portar a tenir ocasions de gol per poder avançar-se al marcador, però no va ser fins al minut 32, que Mariona amb un xut potent amb l'esquerra va ficar el 0-1 al marcador, amb el qual s'arribaria al descans.

Les blaves, en una imatge d'arxiu d'un partit a Les ComesAls segons 45 minuts es va girar la truita. Les igualadines van perdre el control del joc i el Pardinyes es va fe seves les bandes. En una jugada on la defensa blava no va estar gaire encertada, la davantera rival es va plantar davant de Noelia per fer el gol de l'empat. Minuts més tard, el Pardinyes que seguia cargolant a les visitants,  i amb una acció a pilota aturada va fer el segon gol, a través d'un tir lliure directe. Amb el marcador en contra, les blaves van intentar crear jugades d'atac, però totes eren neutralizades per la defensa lleidatana. En els últims minuts, i amb l'equip al davant, va arribar el 3-1 en un contraatac. Toca reaccionar el diumenge, a casa, contra l'Espanyol.