Les blaves es desfan de l'Sporting en una exhibició d'eficiència

Amb aquesta victòria, les jugadores de Jordi Torres ja són sisenes

Divendres, 10 novembre 2017. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

Les jugadores blaves van sumar els tres punts (1-3) en el seu viatge a Menorca i segueixen a la zona noble de la clasificació. Després de resoldre aquest complicat matx, aquest diumenge jugaran a les Comes, el dia de la presentació de tot el futbol base i davant del Barça B a les 10.

En el seu desplaçament a Maó, el conjunt de Jordi Torres viatjava com a favorit tot i que amb reserves. Els dubtes eren fundats. Tan sols engegar el partit, l'Sporting de Maó -que es troba en una posició no gaire favorable- va incomodar el joc de les blaves. Van disposar de molta presència a l'àrea mitjançant faltes. No obstant, abans d'acabar la primera part, al minut 42, una pasada d' Elena Alert a Mariona, va fer que marxés sola contra l'àrea rival i fintant molt bé el xut, deixava a plaer una passada a Marina per fer el 0-1 al marcador.

Les noies del CFI femení, al final del matxLa represa començaria amb un altre guió. Hi havia un clar domini blau i i les igualadines tenien ocasions de gol. De nou, en una pilota a l'esquena de les maoneses, Mariona marxava sola i aconseguia fer el 0-2. Amb aquest resultat les de Maó van fer l'últim intent de reduir distàncies amb un seguit de bones ocasions, però sense encert a la porteria defensada per Sheila. Ja en els últims minuts arribava el gol d'Aroney, del cadet-juvenil, al minut 83, que tancava pràcticament el partit. El gol local va arribar al temps d'afegit. Amb aquest resultat, l'equip ocupa la sisena posició a la classificació, amb 14 punts.