Un bon CF Igualada malbarata dos gols d'avantatge contra el Vista Alegre

El monòleg dels blaus en atac no va tenir fruits

Dimarts, 10 gener 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

La tònica de molts -massa- partits d'aquesta temporada es va repetir diumenge a Les Comes. L'equip de Dani Gimeno va ser molt superior en possessió, joc i idees, però no es va traduir en diferència de gols. El Vista Alegre va igualar un 2 a 0 i va resistir tota la segona part. Una llàstima.

Gran partit de l'Igualada a Les Comes contra el Vista Alegre, on només va fallar el resultat (2-2). Els blaus van començar el partit de la millor manera. Tot just al minut 6, un tir magistral de falta d'Eric feia pujar l'1-0 al marcador. Els locals dominaven el duel i les ocasions anaven caient. Al minut 26, després d'una gran jugada col·lectiva, Güell, a passada de Martí, posava el 2-0.

Una instantània del final del partit a Les ComesL'enfrontament anava de cara i la sensació de domini era totalment dels locals. Tot i així, al minut 36, en una jugada aïllada, els visitants van poder retallar distancies. La dinàmica del partit canviava dràsticament. Els blaus no es trobaven còmodes i al minut 41, després d'una pèrdua en la sortida de pilota, els locals van fer penal. Els visitants no el van desaprofitar i van igualar el partit a dos.

A la represa, l'Igualadava recuperar el domini de la pilota. Els visitants van endarrerir les seves línies i el partit va ser un monòleg de l'Igualada que no trobava la manera de fer el gol que li donés la victòria. Al minut 70, després d'una gran jugada i posterior centrada per la banda esquerra, Martí arribava de manera ajustada per rematar. Però la pilota no va voler entrar en tota una segona part de domini total i va deixar als blaus sense el premi de la victòria tot i el mèrits mostrats durant el partit. L'equip ara es troba a la 14a posició amb 16 punts. La setmana que ve, en l'últim partit de la primera volta, visita el camp del Sant Ildefons (Cornellà de Llobregat).