TORNAR

Burón remarca que "ens cal un cop de mà perquè l'IHC continuï sent un actiu de la ciutat"

L’equip juga dissabte contra el Vic amb la samarreta rosa de suport a les víctimes del càncer de mama

esports
Dijous, 12 octubre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'OK Lliga ha començat i l'Igualada HC és en plena recerca de fons per mantenir el nivell competitiu. La pròxima cita és el dissabte 14 contra el Vic, en un partit on la sacada d'honor la farà la presidenta de l'Associació Espanyola Contra el Càncer. El club es vesteix aquest mes de rosa, en homenatge i recordatori a les víctimes del càncer de mama. un partit que es podrà veure per Esports 3.

El club no està en perill. Manel Burón, president de l'Igualada Hoquei Club, assegura que "la continuïtat de l'Igualada està assegurada" en relació a la possibilitat que s'hagués de vendre la plaça de l'equip a l'OK Lliga, una opció que va sorgir a la darrera assemblea, però que "només seria en el darrer extrem". Burón puntualitza que "ens en sortirem, ara estem treballant amb diferents recursos. Aquesta setmana hem picat noves portes i ja hem aconseguit algunes ajudes". El president del club fundat el 1949 matisa que "el que no podem fer és obligar als socis a fer una derrama. Cal fer saber que la situació econòmica del club és complicada i que no tenim ara per ara patrocinis. La certesa és que cap club com el nostre representa la ciutat en l'alta competició i ens agradaria tenir un cop de mà d'empreses potents d'Igualada, que n'hi ha".

L'Igualada, a l'esquerra, vestit de rosa, abans del partit contra el GironaLa regidora d'Esports Rosa Plassa, en la compareixença d'aquest dimecres, manifestava que entenia les demandes de clubs com l'IHC o el Club Natació, però que les opcions de l'Ajuntament per acompanyar les entitats eren limitades. Burón apunta que "la postura de l'Ajuntament és lògica i l'entenem". Matisa, però, que les despeses mínimes del club només per despeses de base i federatives són de gairebé 50.000 euros: "altres clubs tenen això cobert pels seus ajuntaments, en el nostre cas hi hem de posar de la nostra part". 

El màxim responsable del club mostra la seva seguretat que "ens en sortirem". De fet, en declaracions a la web del club apuntava que "no s'ha plantejat aquesta possibilitat de vendre's la plaça de l'Ok Lliga. Simplement va ser una pregunta a l'apartat de precs i preguntes perquè l'any passat si que va aparèixer una oferta". Aclareix que "seria el darrer recurs i en tot cas ho hauríem d'aprovar via assemblea de socis". 

Burón ressalta que "s'han superat exercicis econòmics més complicats que aquest" i que el deute és molt inferior al d'anys anteriors, només que en el d'enguany l'assemblea no ha aprovat els comptes. El club "està movent-ser per assolir patrocinis, tot i que per exemple, la situació de Catalunya amb la resta de l'Estat no hi ajuda". En aquest sentit, com es ressaltava també a la web, "la decisió de l'assemblea s'ha de respectar i el que ens obliga això és a presentar un pressupost més ajustat, amb un dèficit menor. La continuïtat del club està garantida i ningú ha de patir. Només hem de treballar per aconseguir recursos".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.