TORNAR
PUBLICITAT

El camp de futbol de La Torre, amb gespa artificial la temporada vinent

La reforma del terreny de joc torredà costarà uns 400.000 euros

esports
Dimecres, 7 març 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquestes setmanes, es fan els treballs previs de la instal·lació de la coberta per part de l'Ajuntament. Les obres de la gespa començaran al mes d'agost.

En el darrer ple municipal, l'Ajuntament de la Torre de Claramunt aprovava la licitació del projecte i les posteriors obres de pavimentació amb gespa artificial del camp de futbol de Vinçó. La previsió és que el projecte estigui enllestit el mes de maig i que les obres comencin a l'estiu, per tal que les instal·lacions estiguin a punt per a la propera temporada 2018-19. El cost previst de les obres és de 400.223 euros, 356.000 dels quals els finança la Diputació de Barcelona, xifra que està pendent d'una possible d'ampliació que permetria introduir millores a les instal·lacions.

Les obres per instal·lar una marquesina, en marxaL'Ajuntament ha confeccionat el concurs amb la intenció que les empreses puguin presentar millores en les seves ofertes relacionades amb la reforma de les instal·lacions d'il·luminació, ampliació de la zona de gespa en la part nord-est del camp, marcador electrònic i la qualitat concreta de la gespa. Al final de les obres una empresa homologada farà una prova de funcionament i de la correcta instal·lació de la gespa per tal que aquesta compleixi amb els requisits tècnics i esportius per a la practica esportiva.

La supervisió de les obres anirà a càrrec dels serveis tècnics municipals i personal especialitzat de l'àrea d'esports de la Diputació de Barcelona. Actualment s'estan enllestint les obres prèvies d'instal·lació d'’una marquesina per a les grades del camp de futbol, amb una despesa assumida per l'Ajuntament de 35.000 euros. És una coberta d'estructura metàl·lica subjectada sobre 10 pilars també metàl·lics. Aquesta coberta protegirà del sol, la pluja i el fred els afeccionats que seguin a les grades.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.