El CB Igualada Monbus vol refermar el seu lideratge a la EBA contra el Valls

És un dels dos únics equips invictes després de tombar al Mataró

Dissabte, 20 octubre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Aquest divendres 19, el club igualadí presentava en societat tots els seus equips en un acte a Les Comes. L'entitat, que renovava la seva directiva la primavera passada, enceta un curs il·lusionant i, de moment, el primer equip masculí s'està lluint d'allò més. És en la primera posició del seu grup de la Lliga EBA.

El Valls, només vuit dies després del partit de la Lliga Catalana, torna a ser aquest dissabte en el camí del CB Igualada Monbus, en aquesta ocasió a la cinquena jornada de la Lliga EBA. Els igualadins, que es van desfer de l'equip de l'Alt Camp el divendres 12, volen mantenir la ratxa de victòries també a casa, on hores abans se celebrava la presentació de tots els equips del club. Els homes de Jordi Martí vénen de l'èpica victòria contra el Mataró i ara ostenten el lideratge només empatats amb el CB Quart, l'altre equip invicte,

Imatge del matx jugat el passat diumenge, contra el MataróEl triomf contra el Mataró Parc Boet va servir per demostrar la maduresa que ha assolit el projecte que dirigeix Martí, contra el que fins aquesta jornada era l'altre equip invicte de la categoria. El primer quart va ser molt igualat amb un Mataró que va fer molt de mal dins la pintura de la mà del seu americà Moore L'Igualada no aconseguia aturar el pívot en el bloqueig directe. Els igualadins no es feien amb el ritme de partit i tenien dificultats per jugar amb els interiors. Tot i aquest inici el marcador al final del quart era d'empat a 16. Al segon quart, els anoiencs van haver de lidiar amb la facilitat de l'equip del Maresme pel joc directe. El marcador era al descans de 32-34. La diferència, gràcies a l'encert del mataroní Puig, no va canviar al final dels tercers deu minuts: 51-53. Començava l'últim quart amb el partit totalment obert i l'Igualada sabia quina havia de ser la línia a seguir per guanyar el partit; defensar amb agressivitat i no concedir llançaments exteriors a darrere i jugar pels interiors a davant. I, de fet, el Mataró no podria fer més de deu punts. El resultat final era de 69 a 63.