El CF Igualada agafa embranzida i tomba al Tàrrega

L’equip va fer una exhibició de futbol control durant tot el matx

Dilluns, 15 octubre 2018. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

Poc es podia pensar, després dels inicis dubitatius en els tres primers partits, que els blaus podrien encadenar quatre victòries seguides. Les Comes va presenciar aquesta jornada un nou triomf del seu equip, aquesta vegada contra el Tàrrega (2-1).

Quarta victòria consecutiva dels homes de Momhamed el Yagoubi. Els blaus arribaven al partit amb la millor dinàmica possible, tres victòries consecutives i amb un estat de confiança molt alt que feia preveure que l'Igualada desenvoluparia el seu millor joc. I això és el que va succeir des del primer minut. A davant, un Tàrrega replegat i ben ordenat que esperava els errors amb pilota dels locals, per poder sortir al contraatac. No obstant, els de Moha no van precipitar-se en cap moment i amb tranquil·litat anaven desenvolupant un joc de toc, que tant ha caracteritzat l'equip el que es porta de temporada.

Les ocasions es van anar produint. Un xut al pal de Moha o un gran xut de falta de Joel que desviava el porter a córner. Faltava acabar bé les jugades. Al minut 30, una pilota penjada a l'àrea, la rematava Martí i tocava a les mans d'un defensa visitant. L'àrbitre ho va interpretar com a penal. Joel posava l'1 a 0 al lluminós. Quedava molt per endavant. Els darrers minuts del primer temps, el ritme va baixar per part dels dos equips, però l'única ocasió va ser pels locals. Es marxava al descans amb victòria per la mínima.

Ja a la segona part, el Tàrrega va avançar les línies de pressió i va tenir alguna arribada més que en el primer temps. Però l'Igualada continuava jugant amb calma, amb paciència, per a que arribessin les ocasions. Simón va poder eixamplar el resultat. Es va haver d'esperar fins al minut 78, quan Antonio va agafar una pilota a l'extrem, se'n va anar de tres jugadors i va deixar una deliciosa assistència a Martí que va marcar a plaer. El partit es va dormir els instants finals i en una jugada aïllada el Tàrrega va marcar un gol que va posar emoció en els darrers minuts de l'enfrontament. Finalment els de Moha van saber patir i els tres punts es van quedar a Les Comes. La setmana vinent els blaus viatgen al sempre complicat camp de la Rapitenca, el diumenge a les 12 del migdia.