El CF Igualada bat el Lleida B i acaba sisè a la taula

Un gol de Novoa al descompte dona el triomf als blaus

Dimarts, 29 maig 2018. 13:00. Redacció AnoiaDiari.

On seria l'Igualada si no hagués estat pels dos mesos de finals de febrer a finals d'abril? Una bona pregunta per fer-se quan l'equip ha firmat un final de temporada extraordinari i acaba en sisena posició a Primera Catalana.

Els homes de Josep-Vicenç Mestre van aconseguir una victòria en el temps de descompte que els fa acabar la temporada a la sisena posició. Era el darrer partit de la temporada, es jugava a casa i amb la total tranquil·litat de tenir l'equip a la zona mitjana alta. Davant, un contrincant amb una situació similar a la blava, el filial de la UE Lleida, que tenia la permanència més que assegurada.

El matx va començar amb el domini blau de la pilota, però amb poca profunditat. Un i altre conjunt feien xuts llunyans que noo posaven en problemes a cap dels dos porters. Al minut 30, es va trencar aquesta dinàmica, després d'una gran jugada entre Martí i Bernat, que el mateix Martí va saber finalitzar per fer pujar l'1-0. El gol va fer animar encara més als locals, que van disposar d'una altra gran ocasió a pocs minuts del descans.

El darrer onze que presenta Mestre aquesta temporadaLa tònica dels segons 45 minuts va seguir igual. Arribades amb timidesa dels de Mestre que feien preveure que cauria el segon, però la falta d'encert i la gran habilitat del porter, ho van impedir. A falta de 30 minuts pel final, els de Ponent van reaccionar i van començar a assetjar la porteria de Lledó. Van aconseguir l'empat al minut 70. Amb l'1-1, el partit va embogir i els dos conjunts van tenir grans ocasions. El Lleida va gaudir d'un penal a cinc minuts del final, que el seu llançador va desaprofitar. No obstant, l'Igualada, lluny de resguardar-se va anar a l'atac i Novoa va aconseguir el gol de la victòria en el temps afegit.