El CF Igualada es consolida amb una victòria contra el Valls

Un gol decisiu al minut 87 decanta la balança

Dimarts, 10 octubre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els blaus han trobat el bon camí en el seu joc i en els resultats. Si bé la setmana passada no van poder jugar pel parèntesi forçós davant la situació que vivia Catalunya, els homes de Dani Gimeno han tornat a la competició amb una treballada victòria contra el Valls per 2 a 1.

Les Comes va ser l'escenari d'un altre matx on el de domini del conjunt blau va ser quasi complet. Aquesta va ser la tònica durant tota la primera part, on els de Tarragona només esperaven aprofitar accions aïllades de contraatac per fer mal a la porteria de Dani Lledó. Fins i tot en una acció d'aquestes que va derivar en penal, els igualadins van exhibir la seva superioritat: el porter va fer una magnífica aturada.

Els blaus fent pinya després d'un dels golsAl segon temps, els blaus van construir més ocasions i el gol arribava gràcies a Güell, que des de fora de l'àrea, després d'una gran jugada personal, xutava ras i a la base del pal del porter del Valls. Era el minut 66. Malauradament, els visitants reaccionaven ràpid, i vuit minuts més tard, empataven amb un gran gol de Ramon Giró. Però els locals no havien dit la darrera paraula. Primer es va anul·lar un gol, en possible fora de joc, als igualadins. I tan sols tres minuts més tard, al 87, en una pujada de Juan Cano, a posicions d'atac, el defensa rebia una centrada de Victor Morillas i amb un cop de cap d'autèntic davanter centre donava la victòria als blaus. Els homes de Dani Gimeno, amb els tres punts, escalen a la novena posició.