El CF Igualada guanya i donarà guerra fins al final per optar a l'ascens

La victòria contra el Vilanova manté vives les esperances si fallen els tres equips de dalt

Dilluns, 13 maig 2019. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

Amb un conclusiu 2 a 0, els homes de Mohamed el Yagoubi van sumar els tres punts a casa contra el CF Vilanova i la Geltrú. El CF Igualada va sentenciar a la represa, davant uns visitants que jugaven aleshores amb un home menys.

Els blaus es van imposar amb comoditat al Vilanova i la Geltrú, després d'una primera part molt igualada. Era una contesa entre dos equips que cuiden la pilota i que generen constants ocasions de gol, cosa que feia preveure un partit atractiu. Els vilanovins arribaven a Les Comes sense tenir cap objectiu clar, ja que estan a la zona de ningú.

L'onze igualadí que es va imposar al VilanovaLa tònica va quedar evidenciada ben aviat. Els dos equips generaven ocasions constantment i, ja al minut 12, els visitants van tenir l'opció d'avançar-se en el marcador, a partir d'un penal, que Alfonso va aturar. Al cap d'uns minuts, Carlos Simón tenia una doble ocasió que va neutralitzar Martínez. Els blaus van seguir atacant i cinc minuts més tard, Baraldés rematava de cap per obrir el lluminós.

El gol del CF Igualada va descol·locar als del Garraf i, poc després, Pedro va tenir una gran oportunitat per ampliar el resultat, que no va saber aprofitar. Es va marxar al descans amb victòria per la mínima. A la represa, el partit va seguir amb la mateixa tendència. Ningú volia renunciar a la seva filosofia, però una expulsió al minut 52, d'un jugador visitant es provaria decisiva. Els del Garraf van perdre efectius i, així, presència en l'atac.

El partit avançava i els igualadins tenien el control absolut del joc. Així va ser com, al minut 68, després d'una gran acció personal, Llobet anotava el segon gol i deixava l'enfrontament vist per sentència. El partit acabava amb el dos a zero i els blaus ja sumen 56 punts i mantenen la quarta posició, a falta de dues jornades. Si es sumessin els sis punts, hi ha una escletxa per somniar amb la promoció si Manresa o Andorra fallen.