El CF Igualada empata amb el Vic abans d'iniciar la lliga aquest dissabte

Els igualadins s’estrenaran a Les Comes contra el Manresa

Dimarts, 28 agost 2018. 10:26. Redacció AnoiaDiari.

Derbi per arrencar la lliga. Aquest dissabte, a les 6 de la tarda, a Les Comes, el CF Igualada arrenca la temporada 18-19 a Primera Catalana contra el Manresa. Els igualadins, afronten aquest inici de lliga amb bona forma. Aquest diumenge els blaus empataven contra el Vic en el partit de la Festa Major d'Igualada.

Els de Moha van empatar a 1 contra el Vic, un rival potent i que optarà a l’ascens a l’altre grup de Primera Catalana. Simón i Goran van tenir les millors ocasions dels blaus abans del descans. Els osonencs també s’haurien pogut avançar en aquests primers 45 minuts. A la represa en una jugada d’estratègia, Max Morell va avançar els visitants i poc després Martí Just, el pitxitxi d’aquesta pretemporada amb 3 gols va empatar. La victoria s’hauria pogut quedar a Les Comes si l’àrbitre no hagués anul·lat un gol a Franco en el darrer minut de partit, per suposat fora de joc del jugador del CF Igualada.

El de diumenge va ser un molt bon test per veure l’estat de forma  de l’equip, que va demostrar està en condicions de començar la lliga i competir per objectius il·lusionants. Dissabte, el primer repte davant el CE Manresa en un derbi recuperat aquest any.