El CF Igualada guanya a casa i aconsegueix el trofeu de Fira

CF Igualada 2.- UE Rubí 0

Diumenge, 26 setembre 2010. 19:15. Redacció AnoiaDiari.
L'Igualada aconsegueix tres punts més a la lliga gràcies a la victòria d'aquest diumenge a les Comes. Si durant la primera part el partit ha estat en mans del Rubí, després de la mitja part els Igualadins han demostrat la seva superioritat i han marcat els dos gols que han dut la victòria a l'equip local. El darrer gol, d'Epitier, ha arribat en temps de descompte i els aficionats igualadins han patit fins el darrer moment.

Gumà ha encetat el marcador amb un gol de falta, un xut molt ben col·locat s'ha convertit en el primer gol del partit al minut 63. Els igualadins han patit tot el partit, mantenint el resultat d'1-0 fins que en temps de descompte, al minut 92, Epitier ha marcat el segon gol que ha tancat el marcador.

El punt negatiu del partit l'ha protagonitzat la lesió d'Oriol Dot. Tot i que encara no se'n coneixen les conseqüències, sembla que el jugador s'haurà de perdre alguns partits.

Després del partit, la pubilla de la fira Èlia Font, ha fet entrega del trofeu de Fira al capità de l'Igualada.

En declaracions a ràdio Igualada, el tècnic de l'equip José Luís Ruiz, expressa que ha estat una victòria molt treballada, i afirma que el Rubí és un dels equips que estarà a dalt de la taula de classificació. Ruiz ha trobat també alguns punts febles al seu equip, segons el tècnic ha faltat fluïdesa a l'hora de pressionar a dalt i de treure pilotes de la zona de defensa.

La setmana que ve l'Igualada s'enfrontarà contra la Grama 'B' en la cinquena jornada de lliga.