El CF Igualada guanya a l'Unificación per la mínima

Les substitucions van donar fruit i van revifar l’equip al segon temps

Dimarts, 5 desembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

En una jornada de molt fred, els valents que van acudir a Les Comes no es van veure decebuts pel seu equip. Bon joc dels blaus, que van guanyar per 1 a 0 només, però que demostren que Les Comes és el seu bastió.

Un dels intents de l'Igualada a la primera partL'Igualada va aconseguir una victòria per 1 a 0 que no reflecteix el domini del joc contra l'Unificación Bellvitge. En una tarda en que el temps va posar el fred, els jugadors de Mestre van posar l'electricitat i el dinamisme. Els igualadins van iniciar el partit de manera molt intensa, el que provocava un enfrontament d'anades i vingudes, que afavoria els visitants. Però Lledó, tan segur com sempre, donava molta seguretat a l'afició local. No obstant, molt aviat van arribar les primeres ocasions clares dels locals. Ja al minut 10, centrada de Joel i Thomas rematava al travesser.

Els homes de Josep-Vicenç Mestre van anar afermant el domini i les arribades eren més freqüents. Al minut 35, Martí es girava al balcó de l'àrea i xutava, altra vegada, al travesser. Malgrat el bon joc, s'arribava al descans amb 0-0 al lluminós, amb la necessitat d'ajustar el punt de mira. A la represa, els locals van seguir amb la mateixa tònica de joc, però sense rèdit.

Finalment, les substitucions de Mestre van donar aire fresc a l'equip i, al minut 67, després d'una gran jugada d'Abdel i Fran, Martí va afusellar el porter per posar l'1-0. El gol va donar molta confiança als anoiencs, que van disposar de diverses ocasions per a ampliar el marcador, però la gran actuació del porter, del Baix Llobregat van impedir incrementar distàncies. Finalment, al minut 94 el partit va morir sota el control del joc blau.