El CF Igualada només es pot emportar un punt de Mollerussa

Un partit molt complet dels blaus no es va poder rubricar amb la victòria

Dilluns, 25 març 2019. 11:00. Redacció AnoiaDiari.

Empat a un gol al Pla d'Urgell contra un Mollerussa que va demostrar el perquè de la seva classificació a la part alta. Els dos gols es van fer en el vibrant tram final del partit.

Els blaus tenien aquest cap de setmana un duel directe a terres lleidatanes, contra el sisè, el Mollerussa. Visitaven un equip molt sòlid, que tan sols havia perdut cinc partits aquesta temporada. Els jugadors de Mohamed el Yagoubi tenien moltes ganes de donar un cop sobre la taula i demostrar la seva vàlua. I així va ser com amb un gran inici, els igualadins van ser molt superiors durant tot el primer temps. Es dominava el control del joc, que va generar una bona quantitat d'ocasions, que no es van saber aprofitar. L'estil de joc habitual de l'Igualada es va fer notar en tot moment i va neutralitzar el joc d'atac dels locals. S'arribava al descans amb l'empat a zero, però.

L'onze inicial igualadí, a MollerussaEn els segons 45 minuts, els anoiencs seguien amb la mateixa bona dinàmica. Possessions llargues que generaven més aproximacions a l'àrea rival. No va ser fins els darrers compassos, però que es mouria el marcador. Al minut 83, Carlos Simón va ser capaç d'obrir el marcador i posar el 0-1. Semblava que els tres punts marxaven cap a Igualada. No obstant, una de les poques ocasions locals, al minut 89, va servir per empatar l'enfrontament. Un resultat que deixa descontent a l'Igualada, que segueix quart, amb 43 punts. La setmana vinent es rep al filial del Lleida, a Les Comes.