El CF Igualada tomba el Júpiter per sumar els primers tres punts del 2019

Dos gols a la represa van servir per sentenciar el matx

Dilluns, 28 gener 2019. 12:00. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada finalment ha descongelat el caseller de triomfs aquest gener. I s'ha fet esperar dos partits, però finalment, amb gols de Martí Just, els blaus han sumat tres punts molt necessaris per seguir somniant.

L'onze que va presentar Moha contra el JúpiterL'històric Júpiter visitava Les Comes aquesta segona jornada de la segona volta. I els igualadins es van poder refer de les dues derrotes que venia sumant aquest 2019. En una tarda de dissabte freda, l'equip de Moha al Yagoubi va poder desfer als barcelonins a la represa, per 2 a 0. Tres punts al sac que consoliden a l'equip anoienc a la sisena posició, tot i que les places de promoció continuen molt lluny, a vuit punts.

Els blaus trencaven contra el Júpiter no només un 2019 encara en blanc, sinó una ratxa de cinc jornades sense aconseguir la victòria. La primera part no va tenir dominador clar i ambdues esquadres van tenir opcions de marcar, tot i que l'encert va ser nul. No seria fins al segon temps, al minut 50, quan Martí Just signaria el primer dels seus dos gols. El davanter va rematar a la sortida d'un còrner.

El Júpiter, que es resistia a baixar els braços, va trobar-se amb un nou gol igualadí. Altra vegada, de la mà de Martí Just, que es va lluir amb una jugada personal. Era el minut 65. Als darrers minuts, amb la defensa dels barcelonins avançada, els jugadors de Moha van tenir ocasions per ampliar el resultat final. Amb aquest marcador, l'Igualada suma 29 punts i aconsegueix, doncs, la primera victòria de l'any. La setmana vinent, els blaus juguen al camp de l'Almacelles.