El CF Igualada topa contra un Valls molt rocós

Es compliquen les opcions a promoció d’ascens de l’equip igualadí

Dimarts, 6 març 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Segona derrota consecutiva per als blaus, en aquesta ocasió en un desplaçament. La trinxera defensiva del Valls va fer impossible que els anoiencs poguessin treure rèdits de la seva vocació atacant.

L'equip de Josep-Vicenç Mestre va veure's superat per la intensitat del Valls en la seva visita a la capital de l'Alt Camp. Els blaus es van veure condemnats també per la manca d'encert en els darrers metres i van perdre per 1 a 0 i creix la distància amb les posicions capdavanteres. La tònica del partit va estar marcada per la tàctica de l'equip local, amb els jugadors molt endarrerits i agrupats. L'Igualada tenia el control de l'esfèrica i el domini territorial, però el Valls responia amb l'arma dels contracops.

Una de les darreres accions del CFI a Valls, al minut 87Els anoiencs van tenir una doble ocasió als peus de Martí i Seydou. Semblava que l'Igualada començava a trencar el mur tarragoní. Fins poc abans del descans, tot feia pensar que els visitants treurien profit del domini territorial, però l'acció del porter local va ser crucial. I el domini blau semblava que portaria als igualadins cap als tres punts, però els locals aguantaven amb emergències defensives i les grans aturades del porter. Malauradament, en el millor moment dels visitants, en una jugada aïllada, els locals van marcar l'1-0. Un gol que podria haver estat anul·lat, degut a una possible falta al porter igualadí Dani.

Restaven 45 minuts. La tònica de la represa va seguir igual: molta duresa local i uns blaus que no se'n sortien en la seva intenció de jugar. A mesura que passaven els minuts, el Valls buscava trencar el ritme del partit a base de faltes o pèrdues de temps. Tot i això, en els últims deu minuts, els de Mestre van fer un esforç final, que va ocasionar dues grans ocasions de gol que, per ben poc, no van entrar. Als últims minuts, en una jugada molt dubtosa, Eloi va ser expulsat. Finalment, els igualadins no van poder empatar i van marxar de Valls amb una derrota. Amb aquest resultat els blaus continuen amb 38 punts, a la sisena posició, a cinc punts de la zona de promoció d'ascens. Diumenge vinent, els anoiencs reben el Vista Alegre.