El CFI deixa escapar viu al Sants de les Comes

Dimarts, 27 març 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

La irregularitat de les darreres setmanes segueix sent un llast per l'equip igualadí. Els homes de Mestre van estavellar dues pilotes als pals en un matx molt intens.

Els blaus i el Sants van disputar un enfrontament molt igualat a Les Comes. Els barcelonins també estan sent un equip molt irregular a la lliga, però en els partits previs estaven traient molt bons resultats. Els jugadors de Mestre van sortir al camp, per la seva part, amb moltes ganes de revertir la situació de les darreres setmanes. Un xoc de dinàmiques que es va traduir en un empat a dos.

El matx va començar amb poc ritme, els dos equips volien dominar al rival, però cap ho aconseguia i es generaven més ocasions per errors propis de cada equip que per jugades elaborades. Al minut 10, ambdós equips havien disposat d'una ocasió, en el cas de l'Igualada, un pal de Martí. El primer gol no tardaria. Al minut 14, després d'una gran passada en profunditat d'Èric, Fran es plantava davant del porter visitant i definia a la perfecció. Els blaus posaven l'1 a 0.

Ambdues defenses es mostraven sòlides davant els intents per moure el resultat i es marxava al descans amb l'1 a 0. A la represa, l'enfrontament es va endurir, amb moltes topades al centre del camp, que dificultaven el joc trenat dels anoiencs. Les jugades d'estratègia eren molt importants per generar ocasions, tal i com es va demostrar al minut 59, quan els blaus van enviar una pilot a la fusta, després d'una gran connexió entre Èric i Bernat.

Els visitants van empatar finalment en una falta directa al minut 70. Els igualadins no es van donar per vençuts i Omar, que feia poc que estava al terreny de joc, assistia a Martí, que definia a la perfecció per tornar a avançar a l'Igualada, al minut 73. Va durar poc, tambe l'avantatge. Al minut 78, els visitants van tenir un penal a favor, que no van desaprofitar per a tornar a igualar el marcador. El matx estava molt obert, qualsevol dels dos equips es podia emportar els tres punts. Els últims minuts van ser locals, que van tancar al Sants a la seva àrea, però no van poder trencar l'empat. Amb el 2 a 2, els blaus se'n van a l'aturada de Setmana Santa amb 40 punts.