El CHI no veu retribuït el seu bon partit contra el Sesrovires

L’equip va dominar la contesa excepte els darrers compassos, quan es va produir una exclusió

Dimecres, 21 novembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El primer equip sènior masculí del CH Igualada va caure a casa contra l'Handbol Sant Esteve Sesrovires B per 30 a 32. Un revés en un cap de setmana que els altres equips de club han firmat actuacions molt bones, amb triomfs del cadet femení, de l'infantil femení de Primera Catalana i de l'infantil masculí A.

Els anoiencs van caure aquest diumenge a Les Comes, malgrat el bon joc desplegat pels nois de Pol Cantero. Convenia molt guanyar als igualadins, ja que portaven tres partits seguits perduts, però la victòria es va escapar als compassos finals. En els primers minuts, l'equip local va dominar la contesa còmodament i el marcador ho reflectia: al minut 15 el resultat era molt favorable per l'Igualada , un 9 a 2, set gols de diferència que el Sant Esteve va anar retallant a poc a poc. Quan es van acabar els primers 30 minuts, el resultat era de 14 a 12.

Un dels llançaments dels visitants, amb la barrera anoienca a davantA la segona meitat, l'Igualada seguia dominant el partit, amb petites diferències , un o dos gols, però al conjunt de casa se'l veia fort i semblava que podria aguantar l'embat del Sant Esteve. Quan faltaven 5 minuts pel final el marcador era de 28 a 26. A quatre segons que es complís el minut 28, els àrbitres sancionaven amb exclusió de 2 minuts a un jugador igualadí, per el tant l'equip quedava els dos últims minuts amb un jugador menys i això es notava a la pista. L'Handbol Sant Esteve, fent valer la superioritat numèrica i ho ha aprofitat molt bé el Sant Esteve i en els últims minuts ha superat al Finques Argent Handbol Igualada acabant el partit en un 30 a 32.