El Club Handbol Igualada perd l'opció de quedar campió

Aquest dissabte el club celebra la segona edició dels Premis Goalkeeper

Divendres, 22 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Diumenge a 3/4 de 10 es va disputar al pavelló municipal de Vilanova i la Geltrú el partit corresponent a la tercera jornada de la fase d’ascens a Segona Catalana, que enfrontava el Vilanova amb l’Igualada, cinquè i segon classificats respectivament. D'altra banda, aquest dissabte el Club Handbol Igualada celebrarà la segona edició dels Premis Goalkeeper

El Club Handbol Igualada va haver de fer front a un partit complicat que es va jugar per conèixer al campió absolut de la categoria, tots els equips participants ja tenen l’ascens a la butxaca.

La primera part va començar amb un clar domini dels igualadins que portaven el ritme del partit. Sense fer coses meravelloses, no van tenir problemes per perforar la porteria rival a base de transicions ràpides i atacs ben organitzats. A més, cal sumar el bon paper de l’Igualada en tasques defensives, formant un bloc sòlid difícil de superar. Tot i així, cal dir també que molts dels llançaments dels vilanovins anaven a fora o eren de poca qualitat. Es va arribar al minut 15 amb un clar avantatge de 5 gols, 6 a 11. A partir d’aquí el C.H. Vilanova Hipersimply es va despertar i va demostrar la seva qualitat entrant en el ritme del partit per tal de no despenjar-se en el marcador. Aquesta actitud va durar fins al final de la part, en què els locals van poder anar al descans amb només 2 gols per sota, 16 a 18.

La segona meitat va començar amb la mateixa dinàmica que al final de la primera. Un joc molt igualat en tots els aspectes que es reflectia en el marcador. Al minut 5 els vilanovins ja havien aconseguit posar l’empat al marcador, fins llavors havien anat sempre per darrere. Durant aquesta segona part l’àrbitre va tenir un paper, malauradament, destacable. Va establir un criteri desigual en els dos equips, afavorint el conjunt local que amb un públic poc educat collava l’àrbitre a decidir les seves accions. Això va provocar moltes exclusions de 2 minuts al jugadors igualadins i va minar la seva moral. Tot i això, seguien lluitant i el marcador estava igualat. Ara bé, els minuts finals es van fer molt llargs i feixucs per a l’Igualada, que va acabar cedint i perdent d’un sol gol, 35 a 34.

Les opcions de quedar campions s’esfumen, però caldrà mantenir la bona imatge fins al final. La setmana vinent rebran, a Les Comes, el Tortosa.

Els guanyadors de l'edició passada del Goalkeeper

Segona edició dels Premis Goalkeeper

Aquest dissabte al vespre se celebrarà al bar del Park West la segona edició dels premis Goalkeeper, que premia la bona feina feta dels porters del Club Handbol Igualada. Aquesta edició comptarà amb tots els porters del club, des dels més petits fins als del primer equip. Primer de tot l’impulsor d’aquesta iniciativa i entrenador de porters del club, Joan Puget, farà una presentació dedicada a tots els presents, més tard es visualitzarà un vídeo en què es repassarà tota la temporada a través d’imatges d’entrenaments i partits. A continuació, el plat fort: l’entrega del premi Goalkeeper, un per al millor porter masculí i l’altre per al femení. Finalment l’acte clourà amb un sopar  de tapes.