PUBLICITAT

El CN Igualada s'emporta tres medalles del Campionat de Catalunya Infantil

A Tarragona, els nedadors anoiencs es van plantar a 17 de les 24 finals en joc

Divendres, 12 juliol 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El passat cap de setmana tenia lloc a l'Anella Mediterrània de Tarragona el Campionat de Catalunya Infantil d'estiu que organitza la Federació Catalana de Natació. El Club Natació Igualada era representat per quatre nedadors, amb molt bons resultats obtinguts.

La delegació igualadina desplaçada a TarragonaEl CN Igualada va ser a Tarragona, en els tres dies de competició del Campionat de Catalunya Infantil. Hi havia jornada de sèries eliminatòries durant el matí i les finals per les tardes, on entraven els 10 millors nedadors de cada prova. Els nedadors de l'entitat van entrar a 17 finals de les 24 possibles. Cal destacar les dues medalles aconseguides per Mikel Pérez, amb un segon i tercer lloc en 200 metres i 50 metres esquena, i la medalla aconseguida per Miquel Gil en la prova dels 50 metres lliures.

Miquel Gil, de fet, va estar apunt de guanyar la medalla en la prova dels 100 metres lliures, però al final per unes centèsimes es va conformar amb la quarta posició.
També cal destacar l'actuació d'Aitor Bustos amb 2 diplomes en les proves de 400 metres i 800 metres lliures i la final aconseguida en els 100 metres papallona, on es va quedar a centèsimes d'aconseguir la mínima per el Campionat d'Espanya.

Per la seva part, la nedadora Carla Perianes va quedar també molt a prop d'aconseguir medalles en les proves de 100 metres papallona i 200 metres estils, amb una quarta i sisena posició molt treballades i la participació en les finals també en les proves de 50 papallona, els 100 esquena i els 100 lliures. Amb les marques aconseguides en aquests campionats, entre tots quatre nedadors acumulen un total de 13 mínimes per participar en el Campionat d'Espanya Infantil que es celebrarà a Barcelona els propers 27, 28, 29 i 30 de Juliol. Amb aquest campionat, l'equip infantil tancarà una gran temporada, on s'han aconseguit superar els objectius marcats a principi de temporada.