Els contracops de la Montañesa congelen al CF Igualada

Els igualadins van desaprofitar un penal abans de ser sentenciats a la represa (2-0)

Dimarts, 15 gener 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El que jugava contra la Montañesa era el primer partit després de les festes i darrer matx de la primera volta per al CF Igualada. Els blaus no van trobar cap antídot contra un equip barceloní que va aprofitar la seva bona mà en el joc directe.

Els blaus van caure en la seva tornada del parèntesi nadalenc contra la Montañesa (2-0). Jugaven contra l'equip menys golejat de la categoria, que fa del seu estadi un fortí. Tot i que els homes de Mohamed el Yahoubi volien seguir amb les bones sensacions de joc amb les que havien acabat el 2018, des d'un inici l'equip local va imposar el seu guió. En un partit amb el fred de protagonista, els barcelonins van saber condicionar el joc anoienc.

Una de les pilotes bombejades a l'àrea per part de l'equip localLa Montañesa va proposar un joc molt directe  i no deixava respirar en cap moment als blaus. Ja al minut 7, després d'un contracop local, els barcelonins obrien el marcador. S'hauria de remar molt per treure algun resultat positiu d'un terreny de joc de petites dimensions. Durant molts minuts, el Montañesa va penalitzar la falta de precisió dels visitants, que intentaven apropar-se a l'àrea rival. D'aquesta manera es va arribar al descans amb l'un a zero.

Ja al segon temps, el guió no va variar, tot i que l'Igualada no es rendia. Fins i tot al minut 55, els igualadins es va disposar de la millor ocasió, un penal que va ser aturat pel porter barceloní. No obstant, l'enfrontament estava més obert i qualsevol cosa podia passar. Però no va ser el dia dels blaus i, al minut 79, després d'una pèrdua al mig del camp, els locals van sentenciar el partit. Amb aquest resultat, els igualadins tanquen la primera volta amb 26 punts, i encararan el no menys difícil partit al camp del CE Manresa.