Derrota de l'Igualada HC a la pista del Noia

Els igualadins només sumen 5 punts en els 5 primers partits de l’OK Lliga

Dijous, 2 novembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els igualadins han perdut aquest dimecres festiu per 2 a 0 en una pista complicada com es la de l’Ateneu Olímpic dels sadurninencs. L’Igualada ha estat sempre dins del partit, però ha pagat car la poca fluïdesa ofensiva. El Noia Freixenet ha generat més perill que els igualadins, factor clau que li ha servit per endur-se la victòria. Els igualadins sumen 5 punts (1 victòria, 2 empats i 2 derrotes) en aquest inici de l'OK Lliga, situant-se en desena posició.

El dos conjunts mostraven un joc igualat durant els primers minuts del partit, sense gaires oportunitats a ambdues porteries. El Noia ha guanyat terreny gradualment i ha dominat gran part del partit, sobretot, de cara a l’atac. L’Igualada però, ha sorprès amb contraatacs, que no ha pogut materialitzar. L’ocasió més clara dels igualadins a la primera part, un xut al travesser de Met Molas al minut 7 de partit.

El Noia ha disposat d’un penal a favor a partir del minut 16, però Elagi Deitg ha aturat el xut de Martí Casas. Tot i això, després del penal han començat els millors minuts del Noia i l’Igualada ha patit atacs constants del Noia a l’àrea, i en alguna ocasió, l’actuació del porter Elagi Deitg ha estat clau. La defensa de l’Igualada s’ha mostrat sòlida i ha permès marxar al descans amb l’empat inicial.

A la represa, l’equip de Pere Varias continuava dominant el matx, però el resultat posava a l’Igualada dins del partit. L’Igualada havia marxat al descans amb 8 faltes – el Noia amb 2 – i ben aviat n’ha comès dues més que han cedit una falta directa al Noia al minut 29, que l’ha aprofitat per marcar. Elagi Deitg ha aturat el primer xut i la jugada ha quedat pausada perquè ha considerat que era bullying, però els àrbitres no ho han assenyalat cap i Humberto Mendes ha fet el primer recollint el rebuig de la falta directa.

El gol ha estat una galleda d’aigua freda per l’Igualada, que tot i ser insistent en atac, el seu joc ofensiu es ressentia de poca fluïdesa i encert. Al minut 45, l’àrbitre ha invalidat un gol de Jordi Méndez perquè anteriorment hi havia hagut bullying. A les acaballes del partit, Martí Casas ha aprofitat un contraatac fallit de l’Igualada per fer una jugada individual, entrant a l’àrea pel lateral, que ha suposat el 2 a 0.

Al minut 48, l’Igualada ha comès la quinzena falta i el Noia ha disposat d’una nova falta directa, que Elagi Deitg ha pogut acabar. El partit no ha disposat de més oportunitats de gol i s’ha imposat el 2 a 0 que imperava al marcador. L’Igualada ha acabat el partit amb 18 faltes i el Noia, amb 9.

Ferran López s’ha mostrat content del treball que ha fet l’equip, ja que considera que han contingut els jugadors més ràpids del Noia i han evitat diversos contraatacs del rival. Després del partit d’avui, l’Igualada ja entra en la dinàmica de la Copa de la CERS: dissabte debuta a la pista del Hockey Sarzana.