Dos joves provinents del CHI ajuden al Barça a guanyar el Campionat Cadet de Catalunya d'Handbol

Bernat Bisbal i Arnau Quintana van jugar amb els blau-grana la final a 4 a La Roca del Vallès

Dijous, 2 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Un porter i un pivot de categoria cadet sorgits del Club Handbol Igualada han cimentat la victòria del FC Barcelona al Campionat de Catalunya. Es tracta d'Arnau Quintana i Bernat Bisbal, que ara juguen de blau-grana.

Aquest darrer cap de setmana tenia lloc a la Roca del Vallès, el Campionat de Catalunya Cadet Masculí d'Handbol. Hi van participar el pivot Arnau Quintana i el porter Bernat Bisbal, ambdós jugadors del FCB cadet A, igualadí i vilanoví respectivament. Les semifinals van ser dissabte, on l'equip blau-grana va eliminar a la Roca en un partit molt ajustat i frenètic, que no es va decidir fins l'últim segon de la pròrroga.

Quintana i Bisbal, amb el guardó de campionsPel diumenge, quedava la final amb el Granollers, viscuda amb molta expectació. Va ser dura però desde el minut u, l'avantatge va ser pel Barça. Arribant a la primera part amb quatre gols d'avantatge per part del Barça, la segona part molt física i amb moltes exclusions per part dels dos equips, va ser també intensa. A segons del final el Granollers va fallar un contraatac que el Barça va aprofitar per sentenciar el resultat (35-33).