L'eficàcia del Sant Ildefons atura un CFI imprecís

Pas enrere dels blaus, que portaven sis partits imbatuts

Divendres, 3 novembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

En una primera part dolenta, l'Igualada va arruinar el partit ajornat l'1 d'octubre a Sant Ildefons. La reacció a la represa va obrir una escletxa d'esperança, però només va tenir el rèdit d'un gol.

Els homes de Dani Gimeno van caure en un dels camps més complicats de la categoria. Portaven sis partits sense perdre, però la gran contundència dels de Cornellà, a la primera part (3-0), va fer que el partit es decantés ràpidament cap al costat local. Els blaus no van desistir i van aconseguir retallar distàncies, però no van poder revertir la situació.

El primer temps començava amb el Sant Ildefons generant les ocasions més clares de gol, mitjançant contraatacs. Al minut 11, després d'una errada a la zona defensiva dels blaus, l'equip local s'avançava al marcador. Minuts més tard era un altre cop el Sant ildefons que amb un contraatac de Guillermo Torres, posava el 2-0 al marcador. El matx es complicava molt i les sensacions no eren bones. Els jugadors de Dani Gimeno no eren capaços de penetrar la defensa del conjunt del Baix Llobregat.

La mala primera part es va allargar: una recuperació del davanter rival, al mig camp, el jugador del Sant Ildefons es va desfer dels dos centrals Igualadins, i sol contra Dani Lledó, va fer el tercer gol dels locals. Amb el 3-0 es va arribar al descans, resultat molt dur pel que s'havia vist al terreny de joc. A la represa, el panorama va ser totalment diferent, els igualadins posaven més ritme a la circulació de la pilota. Els anoiencs van decantar el joc a les bandes i, amb l'entrada dels jugadors de refresc, van generar moltes més ocasions de gol.

Aquesta dinàmica no va tenir premi fins el minut 81, a través de Martí. L'equip blau va tenir ocasions de gol per poder reduir distàncies al marcador amb anterioritat, però la manca d'encert va fer que no fos possible una remuntada. Amb aquesta derrota, l'equip està a la dotzena posició amb 12 punts.El diumenge vinent, a les 5, els blaus reben la visita del EFAC Almacelles, que ocupa la segona posició a la classificació.