TORNAR

La gestora del CNI treballa per reconduir "un deute superior al que va declarar la junta anterior"

Volen presentar a l’assemblea un pla per eixugar els 65.000 euros pendents

esports
Dimecres, 13 setembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els actuals rectors del Club posen fil a l'agulla aquestes setmanes a reconduir la situació del club. La previsió és aclarir els comptes i com es treballa per eliminar el deute davant els socis en una assemblea el 25, moment en el que es fixaria una data per a les eleccions.

El complex Infinit, una de les arrels dels problemes del CNILa Comissió Gestora del Club Natació Igualada ha anunciat aquesta setmana que, després d'un primer balanç des que van assumir les regnes del club, el mes passat, ara mateix "el deute real del club ha resultat ser bastant superior al que se'ns va dir" a l'assemblea de socis. La gestora avança que després de parlar amb proveïdors i, especialment, la Seguretat Social i la Federació Catalana, s'ha engegat un pla de pagament del deute i que s'ha negociat els salaris endarrerits que es tenia amb els treballadors. En un comunicat, els set membres de la gestora expliquen que s'aplicaran ajustos per salvar el club. El deute actual ronda els 65.000 euros.

Segons la junta, s'ha calculat "els ingressos mensuals que té el club -quotes d'esportistes de les seccions de natació i waterpolo, bàsicament- i, a partir de les despeses fixes de manteniment s'ha determinat la quantia que es pot tenir en entrenadors", a més de poder destinar diners cada mes per poder amortitzar el deute. La junta admet que s'ha hagut de reduir "en el número d'entrenadors i en diners que es poden gastar en sous", de manera que "s'han hagut de negociar els salaris".

El club se centra ara també en "la recerca de espònsors. Espònsors que, amb la seva aportació econòmica contribuiran al fet que el club pugui seguir endavant, tot això de forma altruista a canvi de fer-los publicitat allà on els esportistes del CNI competeixin". El club crida a "espònsors, socis ,ex-socis, persones anònimes, que vulguin contribuir a tirar endavant al Club Natació Igualada i el nom de la ciutat d'Igualada". S'espera que "les seccions comencin a funcionar i iniciïn la nova temporada".

Una vegada es posi en marxa el curs, anuncien que "convocarem eleccions perquè pugui presentar-se una nova junta. Una junta que es trobarà amb el treball encaminat per al bon funcionament del club". Els membres de la junta agraeixen l'ajut de l'Ajuntament d'Igualada, part molt important en aquest procés de recuperació, ja que "la Regidoria d'Esports està al nostre costat per ajudar-nos i hi tenim les portes obertes per poder garantir l'activitat per la propera temporada". Remarquen que "no ens hem de sentir culpables de la mala gestió de les Juntes anteriors, i si que ens han deixat una situació complicada, però per això intentem posar-hi ordre i fent pinya aconseguirem, dins les nostres possibilitats, tirar endavant una entitat històrica i emblemàtica dins la nostra ciutat, on el principal són els esportistes".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.