Els gols de la igualadina Laura Mas tornen a ser decisius per a la selecció

Les anoienques Laura Mas i Anna Sànchez van ser convocades pel combinat nacional català en dos partits

Dijous, 14 febrer 2019. 11:00. Redacció AnoiaDiari.

La selecció catalana femenina de futbol sub15 va sumar dues valuoses victòries en una nova tongada de partits de combinats territorials. Laura Mas, igualadina del FC Barcelona, va marcar en ambdós partits.

Les anoienques Laura Mas i Anna Sànchez Triviño van representar de nou la selecció nacional contra els combinats d'Euskadi i la Comunitat de Múrcia. Mas, que juga al FC Barcelona, va tornar a ser decisiva. En el partit contra les basques va marcar un dels dos gols de Catalunya (2-1) i també va contribuir amb una diana a la golejada contra les murcianes (7-0).

Amb aquestes dues victòries, el combinat català fa ple de punts i així disputarà la Fase Final del campionat estatal. Les jugadores de l'equip que dirigeix Mireia Vera ja havien guanyat els dos partits previs, també amb presència de les dues jugadores de la nostra comarca.

La dupla igualadina de la quatribarrada, Anna (esquerra) i LauraEn el partit contra Euskadi, Laura Mas era titular i obria el marcador al minut 30, amb una excel·lent rematada de cap. Per bé que les basques aconseguirien igualar el marcador, a la represa les catalanes van tornar a avançar-se. Als darrers deu minuts, la jugadora del CF Igualada Anna Sànchez entrava al camp per posar el seu gra de sorra per assegurar la victòria. El passat diumenge, era el torn de fer front a la Comunitat de Múrcia. Les catalanes van arrasar per 7 a 0, amb les dues anoienques de titulars. Laura Mas va tornar a marcar, a la segona part. Ara, Catalunya ha de jugar la fase decisiva entre els dies 28 i 30 de març.