L'Igualada HC suma tres valuosos punts

Dimecres els igualadins s’enfronten al Barça, al Palau

Diumenge, 3 desembre 2017. 10:27. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada ha sumat tres punts molt importants amb la victòria aconseguida aquest dissabte al vespre al pavelló de Les Comes davant un rival complicat com el Caldes. Els igualadins han assolit la victòria per 3-1 en una tàctica perfecta dissenyada per Ferran López, basada en una sòlida defensa -amb una gran actuació d'Elagi G. a la porteria- i amb un atac molt efectiu. El pròxim partit dels igualadins de l'OK LLiga serà aquest dimecres, al Palau Blaugrana, contra els actuals campions de la competició, el Barça.

El primer gol dels igualadins no ha arribat fins al minut 13, amb un gol de Vives. El jugador ha tornat a veure xarxa al minut 6 de la represa, amb un gran gol, sortint de darrere la porteria, aixecant i picant la bola per superar el porter visitant, Campor. Els visitants han retallat la diferència amb un gol de penal, al minut 14, transformat per Rosa. Quan l'ombra del patiment planejava al pavelló, Barsa ha marcat el 3-1 definitiu, que donava tres valuosos punts als arlequinats, que el consoliden a la taula davant tres partits seguits molt complicats contra el Barça, Liceo i Reus.

Bars aconsegueix el 3-1 amb un gol espectacular (Foto: X. Garcia)