L'Igualada aconsegueix una nova victòria a la pista del Lloret

Els de l’IHC van aconseguir tres punts molt valuosos en la classificació.

Dilluns, 23 gener 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El partit celebrat dissabte va estar marcat per l'absència del tècnic titular, Ferran López, que  era a la graderia per sanció. En el seu lloc, hi vam veure Carles Piernas. L'Equip es mostrà molt sòlid davant un Lloret que va desplegar el seu joc habitual molt defensiu. Emmanuel Garcia va anotar un parell de gols i Sergi Pla el que va fer tres.

Garcia va ser l'autor del doblet de gols.El partit va començar sense gaires interrupcions ni tampoc accions. El partit transcorria ràpidament i les oportunitats de gol eren molt escasses, però els homes de Ferran López no es van impacientar i al minut 14 va trobar la recompensa amb un gol d'Emanuel Garcia, assistit per Met Molas. Amb el 0-1 el Club Hoquei Lloret va optar per una defensa en zona. Això dificultava que l'Igualada pogués entrar dins l'àrea, però a la vegada, donava molta facilitat per buscar el gol amb xuts llunyans. I així va arribar el segon gol. Un especialista en xuts llunyans, Francesc Bargalló, va enviar un míssil cap a la porteria de Ferran Serra que Sergi Pla va desviar al fons de la porteria. El 0 a 2 era el premi a l'efectivitat de l'Igualada en atac i en la bona feina defensiva, dues armes que havien aconseguit contrarestar el joc del Lloret. Mitja part.

Ferran López, sancionat, va haver de veure el partit des de la graderia del Lloret.A la represa, Tety Vives va veure una targeta blava i l'equip dirigit per Manel Barceló tenia a favor una falta directa. L'Igualada va cometre la seva desena falta al minut 36. Aquesta vegada, l'encarregat d'executar-la va ser Xavi Sule, que va anotar-la. Amb l'1 a 2 al marcador, el Lloret va incrementar la seva pressió i va buscar ser una mica més ofensiu, però l'Igualada va seguir dominant el partit. Quan faltaven  menys de dos minuts pel final, el Lloret va decidir substituir el porter Ferran Serra per un cinquè home a la pista, de manera que la seva porteria quedava completament buida. Els locals no van poder aprofitar la superioritat, i quan faltaven vint segons pel final, Emanuel Garcia va recuperar una bola a la mitja pista i gairebé sense mirar, va encarar-la cap a la porteria buida del Lloret i va anotar el gol de la tranquil·litat per a l'Igualada.

El tècnic de l'Igualada, Ferran López, va mostrar-se satisfet amb el treball del seu equip, en especial, per haver-se mantingut molt forts mentalment. El pròxim partit de l'Igualada serà amb la visita del Club Patí Vilafranca a Les Comes, el 28 de gener.