L'Igualada arrenca l'OK Lliga amb mal peu

Els arlequinats van perdre 2-1 a la pista del Girona

Dilluns, 9 octubre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada HC s'ha estrenat a la OK Lliga amb una derrota a la primera jornada. Els igualadins van perdre dissabte al vespre a la pista del Citylift Girona CH per dos gols a un.

Els gironins es va avançar al matcador amb un gol de Raúl Pelicano, exjugador de l'IHC. La primera part va finalitzar amb aquest resultat. A la represa,  i fruit de la insistència del conjunt igualadí davant la porteria gironina, Jordi Méndez va aconseguir el gol de l’empat, a manca de 10 minuts per a la finalització del matx. Els igualadins van continuar amb la pressió però el gol de la victòria no va arribar. Els igualadins van tenir una clara oportunitat amb una falta directa que no va aconseguir transformar Sergi Pla. A la jugada següents, els locals aconseguirien el 2-1 definitiu. El proper partit, que es durà a terme el proper dissabte, els igualadins rebran la visita al pavelló de Les Comes de l'històric Club Patí Vic.