L'Igualada Calaf Grup cau davant el Noia en el retorn de Ferran López a Sant Sadurní

El resultat final va ser un ajustat 4-3 pels locals que va deixar l’Igualada sense puntuar

Diumenge, 8 novembre 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els anoiencs van perdre a la pista del Noia per 4-3 en un partit que van dominar en la primera meitat. El partit va començar amb un 0-2 a favor dels igualadins en només dos minuts, però el Noia va acabar remontant

L'Igualada HC Calaf Grup, (ahir s'estrenava el nou patrocinador), va deixar escapar els tres punts a l'Ateneu de Sant Sadurní en un partit que va començar molt bé pels arlequinats, avançant-se ràpidament en el marcador i col·locant un 0-2 en tan sols dos minuts de joc, amb gols anotats per Dani López primer i Baliu al cap d'un minut. Abans del descans el Noia va aconseguir fer l'1-2 en un llançament de penal que va entrar plorant. Ja en la segona part, els locals van ser capaços d'empatar el matx amb un gol des de darrere la porteria. En el minut 9 es va viure una de les jugades que marcarien el partit, quan Muntané no va poder acabar un contraatac que el va deixar sol davant la porteria,Imatge del partit d'ahir a Sant Sadurní i a continuació el Noia va fer el 3-2. Després d'un seguit de decisions arbitrals dubtoses, el Noia va disposar d'una FD que va aconseguir transformar i que posava el 4-2 al marcador. L'Igualada va aconseguir forçar una desena falta que els àrbitres es resistien a pitar, però Pol Galbas no va marcar-la. El mateix Galbas va fer el 4-3 que donava esperances als igualadins. El Noia va tornar a disposar d'una altre FD ja que es va encarrilar un parcial de faltes on se'n van pitar 2 als locals i 9 als igualadins, però Elagi va aturar. Els minuts finals van ser una constant de l'Igualada intentant empatar el partit, per aconseguir almenys un punt merescut, però no va poder fer el 4t.

La setmana que ve els igualadins rebran el Shum a casa per intentar retrobar-se amb la victòria.