L'Igualada compleix a Arenys de Munt

Els arlequinats van dominar el marcador de principi a fi

Dijous, 30 novembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els arlequinats acaben el mes de novembre amb el front europeu i el front local ben coberts. En un partit en una pista aspra i un dimarts a la nit, els nois de Ferran López van demostrar que no abaixen la guàrdia.

Que el rival estigui condemnat a la zona baixa no vol dir que el partit sigui còmode. I l'Igualada tenia aquesta premissa clara abans de jugar contra l'Arenys de Munt en aquesta jornada de l'OK Lliga. L'equip anoienc va sortir del Maresme victoriós per 2 gols a 3. El marcador es va quedar un pèl curt pel joc de l'Igualada, que va dominar i va disposar de diverses ocasions per sentenciar, però no va aprofitar-les i va jugar diversos minuts amb 1 a 2, però va ser resolutiu per no patir i endur-se tres punts importants a casa.

Una imatge d'arxiu d'un matx anterior de l'IHCBen aviat, l'Igualada s'avançava. És més, semblava tenir el matx encaminat ja que al minut 4 ja guanyava amb dos gols d'avantatge. Sergi Pla, només transcorreguts 5 segons de joc, va inaugurar el marcador amb un xut des de la mitja pista que va superar a Rivero. El seu company Roger Bars, poc després, va posar el 0-2 a l'electrònic. Però els locals reaccionaven: l'Arenys de Munt va avisar amb un xut al pal del seu capità, Jordi Illa, al minut 6. Tot i  això, l'Igualada va continuar sent el clar dominador del partit. La distància encara hauria pogut ser més gran si la parella arbitral no hagués anul·lat un gol de Bars al minut 17. El jugador arlequinat va desviar un xut de Tety Vives des de la mitja pista i va superar a Rivero per segona vegada, però la parella arbitral va invalidar el gol per alçària.

Entrada la represa, Rivero va fer una gran doble aturada a una ocasió clara de Met Molas i Jordi Méndez, que podria haver significat el tercer gol dels arlequinats. Les faltes es van equilibrar en poc temps, ja que l'Igualada va cometre cinc faltes en quatre minuts i al minut 34 els dos equips tenien cinc  faltes al marcador. Tot i això, cap dels dos conjunt va arribar a cometre la desena falta. Els arlequinats van mantenir la porteria a zero fins al minut 37, quan Marc Roca va escurçar distàncies i va posar l'1 a 2 al marcador.

Una diana que li va donar força a l'Arenys, que es va acostar amb més contundència a la porteria, però l'Igualada es va mostrar solvent en defensa, com és habitual aquesta temporada. L'equilibri que s'havia aconseguit amb l'1 a 2 es va trencar amb una gran jugada de Sergi Pla – que va participar en els tres gols del partit, firmant un doblet i participant en l'altre gol. Al minut 44, Pla va entrar a l'àrea pel lateral dret, i a pesar que semblava que la bola s'havia quedat llarga, va ser prou ràpid i va superar el porter de l'Arenys amb un gol per sota les cames. L'Igualada ja no  patiria, tot i que a falta de 8 segons pel final, Marc Roca va tornar a reduir distàncies i l'Arenys va jugar els segons restants amb cinc jugadors a pista i sense porter, sense fruits. Amb aquesta nova victòria, l'Igualada es col·loca vuitè amb 14 punts.