L'Igualada empata davant el Noia (2-2)

Els igualadins augmenten a set els partits sense perdre.

Diumenge, 21 maig 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Aquest dissabte al migdia, s'ha disputat a Les Comes l'antepenúltima jornada d'OK Lliga. L'Igualada s'ha aconseguit avançar quan faltaven dos segons pel descans, però dos minuts bojos al començar la segona part han posat els de Sant Sadurní per davant durant molt temps a la segona meitat.

Els de l'IHC presumeixen un bon final de temporada.El matx ha començat amb bones sensacions pels homes de Ferran López, que s'enfrontava al seu exequip. El Noia no ha arribat amb excessiu perill a l'àrea dels locals durant els primers minuts. En joc ofensiu, l'Igualada ha realitzat un bon partit i ha fet molts mèrits per avançar-se al marcador en més d'una ocasió. La més clara, un míssil de Sergi Pla que s'ha estavellat al pal. A falta d'escassos segons, Sergi Pla ha aprofitat una pèrdua de pilota del Noia i per intuïció ha enviat la pilota amunt, on hi havia Met Molas. El de Gurb l'ha desviat, ha tocat en un jugador contrari i l'efecte ha agafat desprevingut a Xus Fernández. Quan faltaven dos segons per acabar la primera part, l'Igualada ha aconseguit obrir el marcador (1-0).

Després del descans, el partit s'ha capgirat en dos minuts amb un doblet de Sergi Aragonès. El primer ha estat molt similar al gol de l'Igualada i per mala fortuna, la pilota a tocat Roger Bars abans d'entrar (1-1). El gol ha agafat a l'Igualada per desprevingut i el mateix Aragonès a aprofitat una bona jugada col·lectiva per marcar l'1 a 2 un minut després, al minut 31 de partit. Al minut 41, la parella arbitral ha assenyalat penal a favor de l'Igualada, però Tety Vives no ha pogut transformar-lo ni en el xut directe ni en el rebot. Tot així, l'Igualada ha fet un gran esforç per buscar l'empat al minut 47, l'ha aconseguit. Després d'una gran jugada de Roger Bars, Emanuel Garcia ha culminat la jugada enganyant a Xus Fernández i anotant el segon gol al primer pal. Amb el xiulet final, repartiment de punts a Les Comes per dos equips que sumen 36 punts.

El pròxim compromís de l'Igualada és el pròxim dissabte davant el Manlleu, en el que serà ja l'últim partit dels arlequinats com a visitants aquesta temporada.