L'Igualada s'emporta un punt del difícil cap de l'Alpicat

El vent va ser un altre factor en contra que van haver de superar els blaus

Dilluns, 22 gener 2018. 12:00. Redacció AnoiaDiari.

La ratxa consecutiva de quatre partits guanyats va acabar a terres lleidatanes. Els homes de Josep-Vicenç Mestre es van quedar amb un sol punt

Els igualadins segueixen imbatuts en aquest 2018, però van veure acabar la ratxa de victòries en el primer partit dela segona volta. Els igualadinistes què els esperava: un equip molt endarrerit i que busca els contracops a partitrdel seu davanter referència, Joan Vendrell. No obstant, el partit tindria un altre protagonista, el fort vent. En uns primers minuts en què ambdós equips van comptar amb diverses ocasions, el vent en contra de la porteria igualadina va impedir que els anoiencs desenvolupessin la seva millor versió de joc. Els minuts anaven passant i el joc cada vegada era més travat. Era un matx molt intens, sense un clar dominador i amb absència d'ocasions.

El partit contra l'Alpicat, jugat dissabteAmb aquest panorama, un atacant local va engaltar un pilota a la frontal de l'àrea que va entrar per l'escaire de la porteria de Javi, un gol imparable. Els lleidatans s'avançaven al marcador i deixaven tocats als blaus. Tot i així, l'Igualada va aguantar els minuts finals de la primera part i es va marxar al descans amb l'1-0. Als segons 45 minuts, el joc seguia travat. Hi va haver opcions, com un gol anul·lat a Martí al minut 73. Quedav encara temps. I deu minuts més tard, Martí intervenia i feia l'1-1, després d'una gran passada trenada de Bernat que deixàavsol al davanter blau contra el porter lleidatà. Als darrers minuts, l'equip seguia creient en la victòria i gairebé es va obtenir. Si no arriba a ser pel porter local, que es va lluir, després d'un gran xut d'Eric a l'últim minut dels temps reglamentari.