L'Igualada femení goleja a l'Olesa i puja al tercer lloc

Les anoienques són a cinc punts del lideratge

Dimarts, 14 febrer 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Una primera part extraordinària va ser suficient per encarrilar el partit de les igualadines. A la represa, després de la pluja de gols, les locals no van cedir i encara van ampliar l'avantatge.

L'Igualada FHCP va superar sense massa problemes al Club Olesa Patí, en un partit on van sortir amb la concentració i intensitat necessàries per superar a un equip que es troba en la penúltima posició de la taula, però que lluita totes les boles durant tot el partit. Al descans s'arribava amb un clar 5 a 0, que ja sentenciava el matx. A la represa, les anoienques es van dosificar i es va donar el relleu a altres jugadores, però el resultat es va arrodonir fins al 7 a 1 final.

Una de les atacants igualadines, en una escomesa contra la porteria olesanaAmb aquest resultat, les igualadines pujen fins a la tercera posició. Ara mateix, estan a cinc punts dels dos primers classicats, el CH Vila-sana i el Girona CH, que van guanyar els seus respectius partits. El Manlleu també compta amb 29 punts, com les anoienques, que estan quatre punts per sobre del Voltregà. El proper compromís serà a la pista exterior de l'HC Palau de Plegamans, un altre equip de la zona baixa, el proper divendres a 3/4 de 10 de la nit.