L'Igualada HC goleja al sots-campió d'Europa

La setmana que ve els arlequinats s’estrenen a l’OK Lliga

Dissabte, 30 setembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Victòria esperançadora dels arlequinats en el darrer test de la pre-temporada. El sots-campió d'Europa, l'Oliveirense, no va poder treure ni els punys a Les Comes.

Imparables contra un gran rival. Els homes de Ferran López van completar un partit de molt mèrit davant d'un rival de talla d'Eurolliga com és l'Oliveirense, que va ser el sots-campió de l'edició passada. Els arlequinats van guanyar per 4 a 1 amb gols de Bars, César 'Tety' Vives i Sergi Pla. L'Igualada va anar de menys a més i va demostrar les hores d'entrenament que acumula, tant a nivell físic com tàctic.

El matx, però, va començar favorable als portuguesos, amb més possessió i arribades a l'àrea. El primer gol va arribar aviat. La defensa de l'Oliveirense va tallar un contraatac de l'Igualada i va aprofitar per crear el seu. Ricardo Barreiro va quedar-se sol davant d'Elagi Deitg i va picar la bola per sobre del seu casc, aconseguint l'1-0. La primera part va ser força equilibrada, amb l'Igualada sabent patir durant els primers minuts i atrevint-se a base que transcorria el cronòmetre. Els dos conjunts van tenir diverses oportunitats, però cap va variar el marcador. Jugats els primers 25 minuts, els arlequinats només perdien d'un gol davant de l'actual sots-campió d'Europa.

Un partit de poder a poder a Les Comes FOTO: Xavier GarciaL'Igualada va fer un canvi a la segona part. No va deixar de creure que podia marcar i van desenvolupar un joc més ofensiu, sense deixar de banda un bon equilibri defensiu. Primer Oriol Vives i Molas van avisar al porter Puigbi amb xuts perillosos, però va ser Roger Bars qui al minut 31, va transformar una ocasió dels arlequinats en gol, posant l'empat al marcador. Amb això, va agafar empenta a l'Igualada, que va començar a mostrar un joc més fluid i a controlar millor els contraatacs. Gerard Miquel i Roger Bars van realitzar bons xuts que Puigbi va aturar. L'Oliveirense també va gaudir de les seves oportunitats, però una bona defensa i un atent Elagi Deitg van impedir que els portuguesos anotessin un altre gol. Al minut 41, l'àrbitre va xiular penal a favor de l'Igualada i Vives va transformar.

A manca de tres minuts, l'Oliveirense va cometre la desena falta i l'Igualada va disposar d'una falta directa, que Sergi Pla no va marcar. Però el de Vic va marcar pocs segons després, en una acció que va culminar en un gran gol del jugador de l'Igualada. Ja a l'últim minut del partit, una nova jugada ofensiva de l'Igualada va deixar a Roger Bars completament sol al segon pal, que va rematar la pilota a plaer per posar el 4-1 definitiu. El partit contra l'Oliveirense és l'últim partit de pretemporada de l'Igualada, que la tanca amb una única derrota contra el CE Noia a la Lliga Catalana. La resta del balanç, 6 victòries i cap empat. El pròxim compromís dels arlequinats ja serà d'OK Lliga, el 7 d'octubre al Pavelló del Palau del Girona CH.