L'Igualada HC no pot celebrar amb victòria l'estrena del nou patrocini

El Lleida provoca la quarta derrota consecutiva dels igualadins

Dissabte, 27 gener 2018. 19:52. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada Rigat ha encadenat aquest dissabte la seva quarta derrota consecutiva -u a la CERS i tres a l'OKLliga- en caure derrotat aquest dissabte a Les Comes davant el Lleida Llista Blava, l'equip que va eliminar fa unes setmanes els igualadins a la competició europea.

El partit no ha començat bé per als igualadins, ja que la bola només havia rodat un minut i Jordi creus avançava els lleidatans al marcador. Després d'un intercanvi d'oportunitats, Darío Jiménez ha fet pujar el 0-2 al minut 10 i, tan sols un minut després, César Candanedo, ampliava l'avantatja del Lleida, amb el 0-3 amb què s'arribaria al descans, tot i que els locals han diposat de bones oportunitats per escurçar la diferència, amb dos xuts de Met Molas i Jordi Méndez.

A la represa, el Lleida ha fet el 0-4 gràcies a Darío Jiménez que ha sabut transformar una falta directa xiulada a Met Molas, que ha vist la targeta blava. Era el minut 28 de partit. Els igualadins han intentat buscar la xarxa de la porteria ben defensada per Tomàs, amb diverses ocasions de Gerard Miquel i Sergi Pla, i el gol ha arribat al minut 39 obra de Jordi Méndez. Als darrers minuts el conjunt igualadí ha buscat desesperadament retallar la diferència al marcador. Cèsar Vives no ha aprofitat un penal assenyalat al minut 44 i dos minuts més tard la parella arbitral no ha concedit un gol "fantasma" de Sergi Pla considerant que la bola no havia entrat. Quan faltaven dos minuts per al final del partit Sergi Pla ha disposat d'una darrera oportunitat, però no ha pogut transformar una falta directa.

En finalitzar el partit, el tècnic igualadí Ferran López ha assenyalat que "quan perds has d'analitzar per què. Polirem algunes qüestions que ens penalitzen molt i buscarem parcials més favorables. Remuntar un 0 a 3 a OK Lliga és molt difícil" afegint que ''ni ara som tan dolents ni abans érem tan bons. ''