L'Igualada HC perd davant el Vendrell abans del partit de Champions amb el Valdagno

Igualada HC, 3 - CE Moritz Vendrell, 4

Diumenge, 5 maig 2013. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
Aquest diumenge es va jugar la 26a jornada de l'OK Lliga, en què l'Igualada HC s'enfrontava al Moritz Vendrell a Les Comes, després que el darrer partit que els arlequinats havien de jugar a casa quedés anul·lat per les goteres que hi va haver al pavelló igualadí. Aquest cop, i sense pluja, l'IHC va poder disputar el partit, tot i que acabés amb derrota pels de casa.

Primer equip de l'IHC.

L’Igualada HC va rebre al campió de Copa i un dels millors equips de l’Ok Lliga. Un Vendrell que, de la mà de Guillem Cabestany ha tingut un creixement exponencial fins a convertir-se en ferm aspirant a la pròxima Lliga Europea. Curiosament l’IHC va rebre els vendrellencs en l’últim partit abans de la tornada de la Champions a Valdagno.

Si hi afegim que els de Cabestany organitzaran la F-4 de la Cers és fàcil concloure que l’IHC-Vendrell va ser una trobada d’interessos europeus. Els visitants eren clarament favorits en aquest enfrontament, mentre els de casa van intentar donar la sorpresa, i ho van aconseguir durant forces minuts del matx, tot i que no es van endur la victòria.

Van ser els homes de Monclús però qui van obrir la llauna, de la mà de Ton Baliu, amb un llançament cap a l'escaire de la porteria rival. Minuts més tard, era David Cáceres qui ampliava l'avantatge, desmarcant-se dels contraris i aconseguint el segon, al quinze de la primera.

Abans del descans però, els del Vendrell van retallar distàncies fent el 2 a 1, resultat amb el què s'arribava a la mitja part.

Al segon temps, el CE Vendrell va dominar el partit, i es va col·locar amb dos gols consecutius, amb un 2 a 3 favorable al marcador. Ton Baliu però, empatava al minut 35, fent el 3 a 3. L'Igualada encara tenia opcions d'endur-se els tres punts, però el CE Vendrell va agafar el paper de favorit, posant les coses difícils als arlequinats, tot i les bones jugades d'atac dels de Monclús, així va arribar el 3 a 4.

Amb aquest resultat va acabar el partit, amb un Igualada que ja té el cap a l'enfrontament europeu davant el Valdagno, del proper dissabte 11 de maig.