L'Igualada HC es queda sense final a casa

El Barça dóna la volta al marcador als darrers minuts i disputarà la final de la Supercopa aquest diumenge a Les Comes

Diumenge, 15 setembre 2019. 00:28. Redacció AnoiaDiari.

Amb dos gols de Pablo Álvarez als dos darrers minuts del partit, el Barça remuntava el gol inicial de l'Igualada i es classificava per a la final de la Supercopa, que es disputa aquest diumenge (20:15 h) al pavelló de les Comes de la capital de l'Anoia. Els blaugrana s'enfrontaran a la final al Reus Deportiu, que ha derrotat al Liceo (4-2) a l'altra semifinal.

L'Igualada ha sabut aguantar amb un bon plantejament defensiu els atacs del Barça a la primera part. Els visitants han llençat tres boles als pals de la porteria defensada per Eladi Deitg.

A la represa, els igualadins s'han avançat al marcador, amb un gol de Tety Vives, al minut 39 de partit.

Tres minuts més tard, Helder Nunes igualava el marcador. Amb l'empat a un, i a manca de dos minuts per a la finalització del partit, Pablo Álvarez ha trencat l'empat. Pocs segons després, el mateix Álvarez feia pujar l'1-3 definitiu aprofitant amb destresa la desena falta de l'Igualada.

Igualada: Elagi Deitg, Tety Vives, Ton Baliu, Sergi Pla i Jordi Méndez –cinc inicial-, Marc Palau, Bernat Yeste, Tety Vives, Roger Bars i Manel del Valle.

Barça: Sergi Fernández, Matias Pascual, Pablo Álvarez, Sergi Panadero i Ignacio Alabart –cinc inicial-, Marc González, Nil Roca, Helder Nunes i João Rodrigues.

Gols: 0-1 Tety Vives (min 39), 1-1 Helder Nunes (min 42), 2-1 Pablo Álvarez (min 48), 3-1 Pablo Álvarez (min 49).